Магнатите на социалните медии Мъск и Зукърбърг напоследък се забъркаха

...
Магнатите на социалните медии Мъск и Зукърбърг напоследък се забъркаха
Коментари Харесай

Би могъл да генерира 25 млн. платени гледания: Суперсблъсъкът на милиардерите Елон Мъск и Марк Зукърбърг

Магнатите на обществените медии Мъск и Зукърбърг в последно време се забъркаха в лека словесна война в интернет поради евентуален пердах в клетка сред тях.

Миналият вторник притежателят на Twitter Мъск написа, че е подготвен за мач в клетка в Лас Вегас със Зукърбърг, основен изпълнителен шеф на компанията майка на Фейсбук Meta, който е упражнявал джиу-джицу.

Elon Musk and Mark Zuckerburg's billionaire super-fight 'could generate 25m pay-per-view buys'
— Daily Mail US (@DailyMail)
Това, което в началото изглеждаше като смешка от страна на Мъск, когато той написа: " Готов съм за мач в клетка, в случай че той е ОК ", се трансформира в по-сериозно, когато Зукърбърг отговори: " Изпратете ми местоположението ".

И откакто шефът на ММА Дана Уайт предложи да помогне за популяризирането на дуела, в този момент има догатки, че мачът ще разбие всички предходни индикатори за гледаемост.

Бившата звезда Чейл Сонен, който се отдръпна от спорта през 2019 година, се изрече по тематиката по време на скорошно изявление.

Той съобщи: " Със сигурност бихте могли да извършите над 10 милиона гледания по системата pay-per-view. Но бихте могли да се доближите до 20 и 25 милиона платени проявления, тъй като това, което бих планувал, е, че и двете им компании ще стартират някакъв тип цифрово звено.

" Така че имам вяра, че Twitter и Фейсбук ще го излъчат. Сега приказваме за 25 милиона гледания. “

Сегашният връх за най-вече закупени билети от платени излъчвания беше подложен от боксьорите Флойд Мейуедър и Мани Пакиао през 2015 година, когато 4,6 млн. души гледаха дуела им.

По-рано през седмицата Дана Уайт трябваше да отбрани решението си да провежда дуел сред Мъск и Зукърбърг, откакто бе подложен на обстрел от почитателите на битката.

" Това не е трик. Трикът е, че момчетата от ММА отиват на бокс и биват побеждавани. Вече сме го виждали и знаем по какъв начин приключва - сподели Уайт. " Това е борба сред двама от най-могъщите и богати хора в света. “

Той счита, че дуелът сред Мъск и Зукърбърг може да донесе доходи от над 768 млн. паунда (1 милиарда долара), което ще го трансформира в най-голямата борба на всички времена.

Elon Musk and Mark Zuckerburg's fight could generate 25m pay-per-view buys, claims Chael Sonnen
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
" Тези момчета ще съберат стотици милиони долари за щедрост и не е нужно да си огромен почитател на боевете, с цел да се заинтересуваш от тази борба. Всеки ще желае да я види.„

Зукърбърг в действителност е упражнявал смесени бойни изкуства. Основателят на Фейсбук разгласява информация за завършването на първия си шампионат по джиу-джицу предишния месец.

Дали Мъск и Зукърбърг фактически ще се качат на кръга, следва да разберем - изключително откакто Мъск постоянно туитва за дейности прибързано или без да ги реализира.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР