Магията на Созопол е вечна, заяви Георги Пинелов по време

...
Магията на Созопол е вечна, заяви Георги Пинелов по време
Коментари Харесай

Георги Пинелов връчи емблематична награда на Созополския винен фестивал

" Магията на Созопол е безконечна ", съобщи Георги Пинелов по време на формалната гала

Председателят на Общинския съвет отличи със специфична премия един от участниците във WINE FEST Sozopol2023, който се организира в навечерието на празника на Созопол и е част от културната стратегия на града.

Винарска маза " Оряховица " получи икона на св. вмчца Марина, настойничка на хилядолетния Созопол, с благопожелание за цялостни бъчви с вино и хиляди ценители на винения елексир.„

" И дано св. вмчца Марина Ви закриля! ", пожела още той.

Председателят на Общински съвет Созопол Георги Пинелов, който е и претендент за кмет на Созопол на идните локални избори, прибави към премията и най-новата книга за Созопол " Созопол в облици и думи " с създател Михаил Заимов - същински другар на Созопол, който включва в нея непубликувани до момента снимки  и свои мемоари за сантименталния град.

" Магията на Созопол е безконечна ", съобщи Георги Пинелов по време на формалната гала по награждаване на отличилите се винопроизводители и пожела на екипа на наградената винарска маза да опознаят родния му град и да се върнат в него като другари.

Присъдени бяха оценки и награди на 12 български винопроизводители, които бяха оценени в четири категории от професионално жури от Бургаската лозаро-винарска камара „ Южно Черноморие “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР