Магистрати - съдии, прокурори и следователи, както и служители на

...
Магистрати - съдии, прокурори и следователи, както и служители на
Коментари Харесай

Прокурори, съдии и следователи се вдигнаха в защита на Гешев

Магистрати - съдии, прокурори и следователи, както и чиновници на Съдебната власт излязоха пред Съдебната палата в София в поддръжка на основния прокурор Иван Гешев. Сред тях са и заместниците на основния прокурор.

-->
" Ние сме тук, с цел да покажем, че не ни е боязън ", разгласи Невена Зартова, шефката на Софийска районна.

  " Акт против цялата страна ", по този начин административният началник на Софийската апелативна прокуратура - Радослав Димов, разяснява атентата  против Иван Гешев.

" Ако може да се посегне на него, то какво остава за другите прокурори и жители ", попита Димов.

Това съобщи и представителят на основният прокурор Сийка Милева.

" Ние се усещаме застрашени и желаеме да покажем силата и единството на институцията прокуратура. Ще бъдем тук всеки ден, в случай че е належащо. Това са хора, които всеки ден си правят работата. Призоваваме институциите да защитят нас и нашите фамилии ", моли още Милева.

Шефката на Софийската градска прокуратура Илиана Кирилова изясни, че сега текат дейни дейности по следствието.  СГП го следи. Подобни митинги има ред националното разследване, както и пред всички правосъдни покои в страната.

Прокурорите са решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни офанзиви от страна на политици, стопански кръгове и адвокатски среди.

В Бургас пред правосъдната палата излязоха прокурори и правосъдни чиновници от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура – Бургас.

В Сливен прокурори и правосъдни чиновници от Окръжна и Районна прокуратура – Сливен, както и от Военно-окръжна прокуратура - Сливен също поддържаха основния прокурор.

В Ямбол прокурори и правосъдни чиновници излязоха пред Окръжна и Районна прокуратура – Ямбол.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР