Маги Халваджиян подготвя следващия си удар, с който да съсипе

...
Маги Халваджиян подготвя следващия си удар, с който да съсипе
Коментари Харесай

Конкуренцията трепери! Халваджиян готви следващия си удар

Маги Халваджиян приготвя идващия си удар, с който да съсипе конкурентната Би Ти Ви наесен, когато войната за рейтинг е най-ожесточена. Очаква се Нова да излъчи чисто нов сезон на обичаното шоу " Маскираният артист ", откакто предходната година то пропусна ефира заради  " Звездите в нас ". Телевизията даже към този момент приготвя феновете за рестарта на предаването с повторения на към този момент излъчени сезони на музикалния формат.

Хората на Маги Халваджиян очакват от есента Би Ти Ви да бъде изключително нападателна в битката за рейтинг, защото тази пролет за нея беше цялостен неуспех. Като се изключи „ Ергенът ”, нямаше предаване в праймтайма на малкия екран, което можеше да се мери по гледаемост с риалититата на Нова. Затова от есента досегашният най-гледан частен канал у нас ще се бори със зъби и нокти за всеки фен. Маги и компания обаче няма да се предадат елементарно. От в този момент те приготвят почитателите си за завръщане на „ Маскираният артист ” – шоуто, с чийто рейтинг може да се съпоставя единствено „ Като две капки вода ”. Само че няма по какъв начин „ Капките ” да се излъчва всеки сезон.
-->
Нова към този момент разгласи, че пуска повторения на старите сезони на „ Маскираният артист ”. По този метод тя напомни предаването на неговите почитатели, с цел да влезе с летящ старт в идното ново издание. Шушука се, че продуцентът Халваджиян към този момент преговарял с претенденти за новите маски в идния четвъртия сезон. Победители в предходните три бяха Михаела Маринова като Гарвана, Борислав Захариев-Боби Турбото с облика на Баба Яга и Виктория Георгиева – Госпожицата.

В предаването са се състезавали съвсем всички актьори от обкръжението на Халваджиян и ефира на Нова, както и хора, които гравитират към Слави Трифонов – Мария Игнатова, Крисия, Деси Слава, Владо Михайлов, Къци Вапцаров, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Борис Солтарийски, Дара Екимова и още доста други. Кой би могъл да влезе в новия, четвърти сезон? Най-лесно е да се допусна, че продуцентът, който обича да употребява едни и същи лица във всичките си излъчвания, би дал късмет на артистите, които тази пролет се показаха добре в „ Като две капки вода ” и към момента не са взели участие в „ Маскираният артист ”. Това са Тома Здравков, Керана, Христо Петков и Ралица Паскалева. Последната надали ще може да одобри покана за шоуто, защото се чака скоро да роди второ дете.

Останалите обаче най-вероятно ще се навият да влязат в някоя от новите маски. С еднократни гостувания в „ Маскираният артист ” са взели участие звезди като Евгени Будинов, Михаил Дюзев, Богдана Трифонова от БГ Радио и Башар Рахал. Те също могат да се върнат в предаването, този път като непрекъснати участници. Не е изключено и някой от състезателите в предходни сезони да повтори присъединяване – случвало се е с Къци Вапцаров. А може да поканят и някой от артистите от „ Звездите в нас ” – шоуто, което замести „ Маскираният артист ” за един сезон, защото е много по-евтино за реализация. Миналата есен то записва добър рейтинг, само че триумфът му не беше задоволително безапелационен, с цел да може да унищожи конкуренцията за втора поредна година. А и много феновете до края повтаряха в обществените мрежи, че си желаят назад остарялото предаване.

Какво ще вършат в Би Ти Ви от есента? Засега се знае, че приготвят следващ сезон на „ Фермата ”, който този път щял да е друг от предходните. Освен това следва завръщане на „ Гласът на България ” с двама нови треньори – Мария Илиева и Миро. Очаква се „ Маскираният артист ” да се излъчва на гърба или на „ Гласът ”, или на елиминациите на „ Фермата ”, които обичайно са най-интересни за феновете, написа Хотарена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР