Маги Халваджиян е в трескава подготовка за поредния, девети сезон,

...
Маги Халваджиян е в трескава подготовка за поредния, девети сезон,
Коментари Харесай

Кой колко ще прибере от Капките 9

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за следващия, девети сезон, на „ Като две капки вода ”. Шоуто за фалшификати по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от миналите издания. Както е известно, „ Ол старс ” версията на занимателното предаване започва на 22 февруари. На сцената ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Всеки  от тях към този момент е подписал стоманен контракт. В него с изключение на сумата, избрана за присъединяване в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за друг хонорар. Освен с хонорар, спечелилият ще си тръгне с огромната премия – лек автомобил. За разлика от предходния сезон, в който участниците имали куп условия, тази година рецесията за задължения поради затворените заведения ги направила много по-скромни. Ето и размерът на хонорарите  според „ Уикенд ”.

Най-голям бил пазарлъкът с краля на поп фолка Азис, който в началото изискал голям хонорар. След дълги договаряния сумата паднала до 2500 лева за всяко преобразяване или 32 500 лева за 13 излъчвания. При предходния си гастрол на сцената на „ Капките ” преди години Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание. Фики, синът на Тони Стораро, се е договорил за 1500 лева, въпреки че в предходния сезон прибираше двойно повече. Тогава изпълнителят на „ Ламборгини ” бе най-атрактивният участник и разумно стана победител. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената против хонорар от 1000 лева Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която откакто стана първа в " Капките ", дублира триумфа и в „ Маскираният артист ”.

Къци Вапцаров, който преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое осъществяване. Поли Генова ще пее за 700 лева на предаване, а нейният сътрудник Рафи – за скромните 500 лева

Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които постоянно се жалват в ефир, че работят за алегорично възнаграждение, ще проработят по 800 лева на издание или по 10 400 лева за цялото предаване. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР