Магазините на А1 ще бъдат с празнично работно време през

...
Магазините на А1 ще бъдат с празнично работно време през
Коментари Харесай

През празничните дни около Коледа и Нова година магазините на А1 ще са с променено работно време

Магазините на А1 ще бъдат с празнично работно време през дните към Коледа и Нова година. Според оповестения от телекома график единствените почивни дни, в които всички търговски обекти в страната ще останат затворени, са Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари). През всички дни клиентите на компанията ще могат да разчитат на онлайн магазина на, цифровото приложение за самообслужване Моят А1 и уеб страницата.

Търговските обекти на компанията в цялата страна са два вида съгласно местоположението си – в търговски центрове или в супермаркети „ Кауфланд “ и такива отвън търговски центрове. Работното време на двата вида магазини ще бъде с известни разлики по време на празничните дни.
-->
На 24 декември (Бъдни вечер) обектите на компанията в търговски центрове или супермаркети „ Кауфланд “ ще са със общоприет старт на работа и ще са отворени до 17:00 часа или до приключването на работното време на комерсиалния обект, в случай че затваря по-рано. Само на формалните неработни дни Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари) те ще бъдат затворени, а на 2 януари ще са с работното време на комерсиалния обект, в който се намират.

В дните към Коледа на 24 декември (Бъдни вечер), 26, 27 и 28 декември А1 магазините отвън търговски обекти или супермаркети „ Кауфланд “ ще обслужват клиенти от 10:00 до 17:00 часа. В навечерието на Нова година – 31 декември, те ще работят от 09:00 до 17:00 часа. Почивни дни за тях ще бъдат само Коледа (25 декември) и първият ден на Новата година – 1 януари. На 2 януари А1 магазините отвън търговски обекти или супермаркети „ Кауфланд “ още веднъж ще обслужват клиенти от 10:00 до 17:00 часа. Точна информация с работното време на всеки един магазин може да бъде открита онлайн на.

През празничните дни също ще работи с променено работно време. Ще остане затворен за клиенти единствено на Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари). В дните към Коледа на 24 декември (Бъдни вечер), 26, 27 и 28 декември той ще е разполагаем от 10:00 до 18:00 часа за потребителите, които желаят да се свържат с търговски съветник с видео връзка. На 29 и 30 декември клиентите ще могат да се възползват от лесния и комфортен за потребление видео магазин на А1 в нормалното делнично работно време от 09:00 до 20:00 часа. Празничното работно време от 10:00 до 18:00 часа ще е в действие и в навечерието на Новата година 31 декември, както и на 2 януари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР