Магазинът ще предложи функционална подредба и висококачествена гама от над

...
Магазинът ще предложи функционална подредба и висококачествена гама от над
Коментари Харесай

„BILLA на Бели Дунав“ отново ще посреща клиенти от 30 септември

Магазинът ще предложи функционална класификация и висококачествена гама от над 10 800 продукта
След близо месец на реорганизация и рационализация, на 30.09.2021 година обновеният BILLA магазин, ситуиран в столичния квартал „ Надежда “, на бул. „ Ломско шосе “ №171, ще отвори порти за своите клиенти. Това е следващият обект на търговката верига, който публично получава отличителното лично име - „ BILLA на Бели Дунав “. Той ще зарадва посетителите с съвременен образ, функционална класификация и висококачествена гама от над 10 800 продукта и голям брой артикули на трайно ниски цени. Сред тях са свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български генезис с марка „ Българска плантация “ и обичани артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

В „ BILLA на Бели Дунав “ потребителите ще открият 4 на брой каси на самообслужване. Разработените системи са съобразени с държанието на клиентите и са основани, с цел да улеснят цялостния развой на извършване на покупки. Те ще добавят общия брой устройства за обслужване и ще спомагат на посетителите в независимото следене на самостоятелната сметка и организацията на покупки. В допълнение, ще обезпечат повече персонално пространство в магазина и съблюдаване на нужната отдалеченост. Традиционните етикети ще бъдат сменени от цифрови, върху които на електронен екран ще са изписани името на даден артикул, производител, грамаж и цена.

Щанд с обслужване и многообразие от прясно месо и риба ще зарадва всички кулинарни запалянковци. В актуализирания обект феновете на бирата ще открият качествено живо питие, а наред с богатия подбор, ще бъде самостоятелен и специфичен остров за самун – от обичайното обичано прелъщение от бяло брашно с хрупкава коричка до по-здравословни и нискокалорични други възможности, обогатени с композиция от семена и фибри.

" Само за година методът, по който пазарим тотално се промени. Ето за какво ограниченията, които подхващаме за безвреден и спокоен престой на територията на нашите магазини, са от изключителна значимост. Поредна инвестиция в реконструкцията и обновяването на „ BILLA на Бели Дунав “ е превъзходен образец за осъществяването на нашата съществена цел – угаждане на най-високите условия на клиентите във връзка с атмосфера, подбор и нововъведения, само че и грижа за всички гости и чиновници, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Търговската верига влага близо 2 640 000 лв. в огромните усъвършенствания, които са свързани и с техническото съоръжение. Модерни хладилни витрини и LED осветяване способстват да нарасналата енергийна успеваемост на обекта, опазвайки околната среда и нейните запаси.

Специална листовка с промоционални предложения във връзка откриването на „ BILLA на Бели Дунав “ ще способства за още по-приятно извършване на покупки на клиентите на комерсиалната верига, като ще им даде опция да пестят средства, пазарувайки обичаните си артикули на ниски цени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР