Магазин за Нов Дом“ предлага ексклузивно атрактивни имоти в зеленото

...
Магазин за Нов Дом“ предлага ексклузивно атрактивни имоти в зеленото
Коментари Харесай

Продават изгодно бизнес имоти в зеленото сърце на Пловдив

" Магазин за Нов Дом “ предлага извънредно атрактивни парцели в зеленото сърце на Пловдив - квартал " Христо Смирненски “. Офертата включва общежитие със 17 студиа, както и пространства, подобаващи за фитнес зала, фризьорски салон и ресторант в изцяло приключения жилищен комплекс " Кишинев “.

" Имотът е атрактивен за вложителите поради стратегическата си локация с бърз достъп до бурно разрастващите се индустриални зони към града. Компаниите в тях непрекъснато притеглят нови служащи отвън Пловдив, заради което общежитието дава опция за позиционирането на тези хора - на ниска цена и без доста разноски за работодателите им “, прецизират от " Магазин за Нов Дом “. Общежитието - с обща повърхност от 1139.25 кв. м - предлага 17 студиа от 18 до 44 кв. м, всяко със личен хигиеничен възел. Обектът е подобаващ за общ мениджмънт и защита за усъвършенстване на разноските и сигурност.

Другият вид е студиата, които сега са на шпакловка и замазка, да се приспособяват за потребностите на младите студенти, идващи да учат в града от целия свят. Локацията на ул. " Рая “ №8, където се оформя един нов жилищен квартал, е извънредно подобаваща за това. Мястото е умерено и неповторимо, близо е до лечебните заведения - УМБАЛ " Св. Георги “ и СБЛАГ " Селена “. То е единствено на три минути пешком от Гребния канал на Пловдив и заобикалящата го гора.

Атрактивната оферта включва още пространства на партера и сутерена, подобаващи за фитнес зала, фризьорски салон и ресторант, които отлично се вписват в целия новостроящ се жилищен квартал в близост.

" Магазин за Нов Дом “ е " магазинът “ за парцели, който продава непосредствено от вложителя, без комисиона от купувача. Извършва покупко-продажби по сделки и наеми на жилищни и нежилищни (промишлени, търговски и офисни) парцели - единствено ново строителство.

За огледи и повече информация:

" Магазин За Нов Дом “.

Тел. 032/203030

Email: [email protected]

www.zanovdom.com
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР