Магърдич Халваджиян е решил да пести пари и по този

...
Магърдич Халваджиян е решил да пести пари и по този
Коментари Харесай

Маги Халваджиян сряза Джулката: Ето ти 2 бона и бъди благодарна! Касиерките работят здраво, а ти…

Магърдич Халваджиян е решил да пести пари и по този метод унизи не един и двама от участниците в „ Като две капки вода ”. Сред тях е и Джулиана Гани, която постоянно се е изтъквала какъв брой разточителен живот води и какъв брой доста пари има.
Всъщност всичко това е един мит, тъй като Джули въобще не е толкоз богата. Ако беше, нямаше да се съгласи да взе участие в шоуто против обидните 500 лева на осъществяване. Или другояче казано, ще работи при Маги цяла пролет за 2000 лева месечна заплата. Гани се пробвала да се пазари с продуцента, само че той небрежно я отрязал и й декларирал, че в случай че не желае да взе участие при тези условия, да се огледа в близост и ще види, че касиерките в огромните хранителни вериги живеят с толкоз пари на месец, само че работят крепко всеки ден.
В последна сметка Гани се съгласила да взе участие, тъй като по този начин или другояче си губела времето да гледа шоуто всяка година, в този момент най-малко ще припечели нещо от това. Джулиана и различен път е работила за Маги Халваджиян.
Тя взе участие в „ Маскираният артист ” наскоро. Други забавни претенденти, които се спрягат за тазгодишния сезон на „ Капките ”, са адреналинката Жана от „ Господарти на ефира ” и Икебаната. Очаква се и попфолк певицата Мария да се появи на сцената на шоуто. По-висок хонорар от 700 лева на осъществяване обаче никой няма да види.
Източник: Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР