Мадрид. Н.Ц.В. Княгиня Карла получи от името на Ankawa Safari“,

...
Мадрид. Н.Ц.В. Княгиня Карла получи от името на Ankawa Safari“,
Коментари Харесай

Княгиня Карла получи от името на „Ankawa Safari“ наградата за устойчив туризъм

Мадрид. Н.Ц.В. Княгиня Карла получи от името на „ Ankawa Safari “, организация за запазване на дивите животни в Африка, премията за резистентен туризъм на списание „ Airelibre “. Това оповестиха от пресофиса на Негово Величество Цар Симеон II . Наградата беше връчена на Княгиня Карла по време на едно от най-големите в света туристически изложби FITUR, което се организира в края на месец май в Мадрид. Княгинята подкрепя активността на две организации, които работят за запазване на дивата природа в Африка. Едната „ Ankawa Safari “ провежда сафарита, които целят да срещнат туристите с локалните обичаи и да ги привлекат да вземат участие в планове за отбрана на застрашени от изгубване животни.

Втората организация е „ Kifaru Tribe “. Тя работи за отбрана на африканската фауна. Занимава се с образуване и финансиране на основни планове в Африка за избавяне на застрашени животни. Племето Кифару се бори за по-голяма правна отбрана на застрашените типове: финансира интернационалните стратегии за протекция, подкрепя следствия под прикритие на закононарушения против дивата природа, акции за преустановяване на противозаконна търговия с ловни титли.

Основоположник и шеф на племето Кифару е Дани Сералта, прочут авантюрист, който е посветил част от живота си на отбраната на най-застрашените животни в Африка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР