Мадона излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър, съобщи Daily Mail,

...
Мадона излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър, съобщи Daily Mail,
Коментари Харесай

Около Мадона никога не е скучно: В живота ѝ има нов мъж, тереньор на едно от децата ѝ

Мадона излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър , заяви Daily Mail, базирайки се на вътрешни лица. Според източника на изданието Попър тренира едно от децата на певицата. Както споделиха приятелите на певицата пред кореспонденти, връзката на Мадона с Джош не може да се назова извънредно бизнес. Преди това Мадона разгласява обща фотография с Попър в Инстаграм, само че по-късно я изтри. Попър също разгласява преди този момент фотография с певицата в същата мрежа.

По-рано стана известно, че Мадона се е разделила с 23-годишния фешън модел Андрю Дарнъл. Причината е " рецесия на доверието ".
 

— Daily Loud (@DailyLoud)
В предишното Попър беше футболист и на няколко пъти се опита да влезе в Националната футболна лига, само че не се класира. Той отхвърли да разяснява връзката с певицата. Преди това певицата имаше няколкогодишна връзка с танцьора Ахламалик Уилямс, който е с 36 години по-млад от нея. След като се раздели с него при започване на предходната година, тя стартира да излиза с Андрю Дарнъл, който пък е с 41 години по-млад от певицата. За раздялата на певицата с Дарнъл стана известно в края на предходната седмица.
 

— Ayomide Jai (@AyomideJai)

Мадона постоянно е подложена на критика, че се държи " неуместно " за възрастта си . 64-годишната поп икона назовава сходни нападки предубеждения към възрастта и декларира, че няма да се промени, с цел да угоди на злобарите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР