Мадам Мулти напусна Италия и окончателно се установи в Дубай.

...
Мадам Мулти напусна Италия и окончателно се установи в Дубай.
Коментари Харесай

Защо Мадам Мулти се премести в Дубай?

Мадам Мулти напусна Италия и дефинитивно се откри в Дубай. Там живее Венцислава - огромната щерка на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова.

Венцислава е омъжена за сина на един от най-богатите мъже в Близкия изток, написа „ Галерия ”. Фамилията има империя от хотели, развива бизнес с недвижими парцели и реклама. Покрай заможните си родственици Дарина Павлова живее като същинска принцеса. Излиза на вечери с шейхове, мечтана личност е на всички всемирски и бизнес събития. Има контакти с едни от най-влиятелните звезди в Дубай.

В средата на декември предходната година Мадам Мулти се появи на 13-ия Международен капиталов конгрес на фамилните бизнеси, който се организира в един от хотелите на изкуствения остров Палм Джумейра.

На събитието Дарина участва като част от екипа на шурей си Микнас Тарек. На своите сътрудници, измежду които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, Съединени американски щати, Русия и Белгия, Микнас показал тъща си като медиатор по вложения и развиване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР