Мачовете стартират във вторник сутрин от 08:30 часа с битката

...
Мачовете стартират във вторник сутрин от 08:30 часа с битката
Коментари Харесай

Сблъсък България-Белгия от ATP Cup по MAX Sport 1

Мачовете започват във вторник заран от 08:30 часа с борбата Кузманов – Дарси, Григор и Гофен играят по-късно

Българският тим по тенис излиза в съдбоносен конфликт за продължаването си напред в шампионата ATP Cup против Белгия този вторник от 08:30 часа. Григор Димитров и компания имат две победи в първите си два мача от Група C с по 2:1 против Англия и Молдова, само че единствено триумф против белгийците би им подсигурил присъединяване на 1/4-финалите в конкуренцията.

Откриващият дуел във вторник от 08:30 часа ще опълчи вторите ракети на България и Белгия, надлежно Димитър Кузманов и Стив Дарси. След приключването на този мач на корта в Сидни един против различен ще излязат и огромните звезди Григор Димитров и Давид Гофен. Мачът на двойки е финален в програмата, като нищо чудно точно от него да зависи кой отбор ще продължи напред към 1/4-финалите.

Решителният конфликт за ориста на българския тим на ATP Cup ще се излъчи директно по MAX Sport 1 с начало 08:30 ч. във вторник заран.

Директните елиминации в шампионата ще се състоят на 9 януари и 10 януари (1/4-финали), 11 януари (1/2-финали) и 12 януари – огромният край. Всички дуели на България, както и по-интересните конфликти от ATP Cup ще се излъчват директно по спортните канали на А1.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР