Мачът за титлите в тежка категория на професионалния бокс между

...
Мачът за титлите в тежка категория на професионалния бокс между
Коментари Харесай

Най-новата дата за Джошуа - Пулев: 12 декември

Мачът за купите в тежка категория на професионалния бокс сред първенеца Антъни Джошуа и кандидат във версия IBF Кубрат Пулев най-вероятно ще се организира на 12 декември в зала " О2 Арина " в Лондон. Това твърди профилираният уебсайт BoxingScene.com, като се базира на информация от лагерите и на двамата боксьори.

Оригинално дуелът за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO трябваше да се организира на 20 юни на ст. " Тотнъм Хотспър " в английската столица, само че този вид пропадна поради пандемията от ковид. След това бяха спрягани редица нови дати и местоположения, само че и те отшумяха във времето.

" Да, 12 декември в " О2 " е главен вид ", споделя пред уеб страницата мениджърът на Джошуа Еди Хърн, който показва вяра, че ще бъдат позволени почитатели в оборудването. Британският промоутър напомня, че проектите на управляващите в Обединеното кралство са на спортните събития в страната от октомври нататък да бъдат допускани фенове до 25% от потенциала на оборудванията.

" Щастливи сме, че организацията на дуела още веднъж е в ход и към този момент имаме нова дата и място ", споделя пък сътрудникът Джон Уърт, който работи за " Топ Ранк ", представляваща Пулев. Според неговите думи преди окончателното сключване на контракт " би трябвало да се изчистят дребни елементи ", като упованията му са това да стане до края на седмицата.

Най-важната уговорка е за разпределянето на наградния фонд. Предложението на щаба на Джошуа е за съответствие 65:35% в интерес на първенеца.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР