Възпитателката, срещу която беше получен сигнал за упражняване на насилие

...
Възпитателката, срещу която беше получен сигнал за упражняване на насилие
Коментари Харесай

Проговори бащата на дете, бито в детска градина във Велинград

Възпитателката, против която беше получен сигнал за практикуване на принуждение над деца в детска градина във Велинград , е арестувана. В ареста е и директорката на въпросното заведение – „ Фантазия ” . Това сподели за бащата на едно от битите деца – Петър Томанов.

„ Веднъж взех детето насинено под брадичката, а ушето му беше дърпано, само че то не можа да ми изясни какво тъкмо се е случило. Явно беше наплашено. Успокоих го. Детето ми сподели: „ Тати, към този момент ще чувам и вуйна Нели няма да ме заключва в тоалетната. Тати, Нели бие ”. Леля Нели е въпросната учителка. Детето го беше боязън даже да влиза в двора на градината ”, показа Томанов.

До NOVA бяха изпратени видеоклипове с учителка, която удря дете и скубе друго . Кадрите получихме от родители на дете, което посещава въпросната градина. Жената, снимана да упражнява насилието, е била разпозната незабавно.

В 13 часа кметът на Велинград привиква две комисии на общината поради случая . На срещата са поканени всички заинтригувани страни, като - обществени институции и Отдел „ Закрила на детето ”. Вече има издадена заповед за условие на пояснение от директорката на детската градина.

Този следобяд родителите на децата, които посещават заведението, възнамеряват да се съберат на митинг в града.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР