Мачът от Лигата на конференциите между Македония Гьорче Петров и

...
Мачът от Лигата на конференциите между Македония Гьорче Петров и
Коментари Харесай

Задава се скандал! Местят мача Македония ГП – ЦСКА?

Мачът от Лигата на конференциите сред Македония Гьорче Петров и българския ЦСКА може да бъде изместен. За това осведомят медиите в Северна Македония. По стратегия срещата би трябвало да се състои в Скопие на 21 юли.

Според информация на Sport1 обаче, мачът няма да се състои в базата на Северномакедонската футболна федерация „ Петър Милошевски”, а ще бъде изместен отвън столицата на страната.

Като причина за това се показват ежедневните митинги в Скопие против френското предложение за решение разногласието сред Северна Македония и България и напрежението сред двете страни.

„ След поредност от претенции и напън от страна на България, че Скопие е рисково място за осъществяване на този мач, научаваме, че македонските управляващи за решили да реалокират дуела отвън македонската столица, където всеки ден има национални митинги против френското предложение за разрешаване разногласието сред Северна Македония и България”, пишат медиите в страната.

В информациите се твърди, че мачът ще бъде изместен в Струмица.

Припомняме, че от Македония Гьорче Петров отпуснаха едвам 60 билета за последователите на ЦСКА. Очаква се с „ червените” да бъдат ескортирани от български служители на реда по време на престоя си в Северна Македония.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР