Мач от 17-ия кръг в белгийския елитен шампионат бе прекратен

...
Мач от 17-ия кръг в белгийския елитен шампионат бе прекратен
Коментари Харесай

"Теренът пламна", фенове нахлуха с димки и прекратиха мач

Мач от 17-ия кръг в белгийския първокласен шампионат бе преустановен поради навлизане на последователите на терена. Това се случи по време на дуела сред Стандарт Лиеж и Шарлероа, а срещата бе прекъсната 2 минути преди края на постоянното време.
Тогава резултатът бе типичен в интерес на гостите от Шарлероа, откакто Шамар Никълсън бе отбелязал две попадения (22` и 57`), а Щефан Кнежевич се бе отчел с едно. Това в допълнение усложни обстановката за Стандарт, което не се хареса на почитателите.
Техният тим е на 13-о място с 20 пункта - едвам 4 повече от 17-ия, който ще взе участие в битка за оставане в елита. Шарлероа пък стана 4-ти с 29 точки - 4 от 3-ия Брюж и 8 от водача Юнион Синт Гилис.
В последните минути почитателите нахлуха на терена, използваха доста димки, хвърлиха и бомбички. Главният арбитър изпрати играчите в съблекалните, до момента в който обстановката бъде нормализирана от полицията. Феновете на Стандарт обаче уцелиха вратаря си Арно Бодар с пиротехника и по-късно арбитърът приключи конфликта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР