Ма коя програма да мине, извинявайте? Г-жа Нинова два пъти

...
Ма коя програма да мине, извинявайте? Г-жа Нинова два пъти
Коментари Харесай

Борисов мълниеносно: Коя програма да мине, извинявайте?! Г-жа Нинова два пъти подава си оставката

Ма коя стратегия да мине, извинявайте? Г-жа Нинова два пъти си дава оставката за несполучливо показване на изборите. Нормално ли е в една страна, в която си подаваш оставката два пъти, да става въпрос за ръководство. Това съобщи експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

„След като през вчерашния ден в Народното събрание организират публично разискване за нещо, което е било признато, все едно правиш годеж, откакто си направил женитба. Кое е по-чудното? Че партията, която се е провалила на изборите реди страната. Каква е тая държава“, сподели още той по време на посещаване край Димитровград.

„Аз се майтапя с тях за изборите. Всичко е толкоз тъжно, че единствено смехът ще ни избави. Както Радой Ралин е споделил. Пътищата са в ужасяващо положение, никакви поправки, нищо. За някакви пари. Само с цел да откраднат някакви пари. Кирил Петков сподели, че не желае оня насреща, който е Радев и го сътвори, да се разплаща. Не желая да разясня другите партии. Слави Трифонов до там ги иронизира, че предложи да го арестуват, тъй като е отговорен за всичко. Толкова са жалки. И те не го арестуваха“, уточни Борисов.

„Година и половина откогато ГЕРБ ги няма. Щели да се оправят с корупцията – оръжия, жито, контрабанда. Гориво 1,50-2,20, а през днешния ден 3,50. Те не позволиха до зала да влезе тавана на горивата за вас. Обясняват по какъв начин щели с нещо да се борят. Пълно нарушаване на Конституция, закони. То не е явно, че отиваме на избори, тъпо е“, сподели водачът на ГЕРБ.

Според него решение към този момент няма.

„Дълговете са до тавана. Ще трябват най-малко 5 милиарда до края на годината. Те провалиха всичко – гориво, ток. Доказахме, че крадат по безсъвестен метод от газа. Не желая да разясня за парапета. Дали Киро е хванал нещо, дали не е. Дали въобще са те. Може ли да излезе Министерство на районното развиване и да каже, че се гордее, че няма нито една поръчка. Летище на Русе щяха да вършат. И такова на Скопие. Ни едното, ни другото. Велико Търново – Русе пуснахме пътя. Завиваш от Марица и си в Димитровград. Вляво ти е Истанбул, а вдясно ти е София“, сподели още той.

Борисов съобщи, че ГЕРБ би трябвало да е първа политическа мощ, с цел да бъде върнат толеранса.

„Ще работим с тези, които хората класират. С Българска социалистическа партия не можем, а с Движение за права и свободи сме споделили, че няма да управляваме. Трябва да осигурим непоклатимост.

На въпрос дали ГЕРБ биха управлявали със сегашните ръководещи, Борисов отговори многозначното: „Ееееей…“ и провокира плевел смях.

„Това, което направиха с кражбите и облагодетелстването си. Когато служебните министри видят ужаса, доста неща ще опишат. Защо прекратиха меморандума с „Джемкорп“ в този момент? Как докарахте тия хора? Какво мислите да правите“, попита Борисов.

Той съобщи, че може да работи със всеки, който съблюдава девиза на Народно събрание: „Съединението прави силата“.

„Дългът е голям, еврозоната е забравена тематика поради чудовищната инфлация. Един водач на партия сподели бързо да се махне това от „Дарик“. Значи те имат властта. Като видите по какъв начин се финансират медиите, ще видите, че са финансирани от държавни структури. Ето, онлайн лъчение. Какво да направя аз“, попита той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР