Люта международна женска битка започна тази вечер в хитовото риалити

...
Люта международна женска битка започна тази вечер в хитовото риалити
Коментари Харесай

Война във Фермата между чеченката и македонката

Люта интернационална женска борба стартира довечера в хитовото риалити „ Фермата “ по бТВ. Македонката Диана и чеченката Марина към този момент изобщо не крият възприятията си една към друга, а останалите фермери се зачудиха какво ли ще последва от идния конфликт сред огнените дами.

Македонското девойче се подразни на диктаторските способи на Марина, която беше посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуела Тома. Тя незабавно забрани диалозите на маса и искаше да чува единствено дрънкането на лъжичките. Диана обаче скочи, че към масата фамилиите се сплотяват най-добре и това са ненужни забрани. Фермерката-шеф пък не пропусна да си го върне като я разсъни и й подвигна скандал за неизмити чинии.

„ Марина ми припомня на една елементарна, незадоволена жена с няколко комплекса “, отсече Диана и добави, че не я е боязън. „ В мене тя вижда съперник “, изясни македонското девойче.

Предстои Марина да уточни и ратаите, от които след това ще избира кого да прати на двубой. Дали спорът сред двете ще изиграе роля?, питаха се фермерите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР