Любовта при едни от най-обичаните родни двойки пламва по различен

...
Любовта при едни от най-обичаните родни двойки пламва по различен
Коментари Харесай

Любов, любов! Митака свалил Джулия с шоколад, Донков Радина с гердан. Люси и Ани Хоанг още спорят за първата си целувка и още трогателни истории

Любовта при едни от най-обичаните родни двойки пламва по друг метод. Ако едни от тях се влюбват от пръв взор, то други се познават от деца, а по-късно се откриват като интимни сътрудници.

Такъв е казусът с Явор Бахаров и Рая Пеева. Рая била 15-годишна и се разхождала в парка, когато огромно куче я изплашило. Това бил домашният любим на Явор. Двамата имали другарски връзки, всеки от тях изживял разнообразни любовни истории, до момента в който не се преоткриха преди 4 години и  любовта стана съществена мощ в техните връзки.

Сходна е любовната орис на Наум Шопов-младши и Теа Минкова. Двамата са учили дружно 11 години, само че едвам когато приключват осъзнават, че са един за различен. Тази година двамата ще станат родители след 7 годишна връзка.

Деян Донков и Радина Кърджилова станали двойка след рожден ден на актрисата. „ Когато чествах 25-ата си годишнина на „ Смокиня “, той пристигна, подари ми една прелестна картичка и един доста прекрасен сребърен наниз, Беше огромен ваучър с доста хора. И по този начин се завъртя нашата любовна история. ИУ по този начин 9 години, уповавам се да са още 99 “, споделя Радина.

Поп-фолк певицата Ани Хоанг и режисьорът Люси Иларионов не престават да спорят за първата си целувка. „ Аз твърдях, че е на паркинга пред църквата в Елин Пелин, Люси твърди, че е в асансьора “, споделя пред „ Телеграф “ Ани. Любовта им пламва по време на фотоси. Известно е, че са сгодени от три години, само че изрично отхвърлят да вдигнат женитба. „ Ние сме семейство, даже без брак “, споделя Люси.

Ралица Паскалева и волейболния национал Теодор Салпаров се срещат посредством общи другари. Първото нещо, в което се влюбва актрисата са сините очи на Салпаров. Дълго време я карали на „ телефонна обич “, като първо си писали известия, а след това минали на дълги диалози с часове. Нещата се задълбочили, когато Теодор се върнал от лагер от Аржентина, а Ралица го чакала на летището. От тогава са неразделни.

Камелия споделя, че любовта й с Цветин може да бъде разказана в разказ . „ Тази обич пламна взаимно. Изпращайки ме до у дома три-четири вечер подред, аз го целунах, той беше джентълмен до последно “, споделя Ками. Двамата са дружно цели 20 години.

Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала „ София денонощно “ споделя: „ От година съм с Джулия, Бях на нейно присъединяване, видях я и непосредствено я заговорих, Така се случи, че на идващия ден бях в заведение, в което беше и тя. Подарих и огромен шоколад, а след това отпътувах за Съединени американски щати. Държахме връзка от самото начало. Целунахме се на първата среща и от този момент сме неразделни “, споделя екранният Митко. Двамата скоро подвигнаха обилна женитба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР