Любовта не търпи осъждане, няма дневен ред, няма пристрастия и

...
Любовта не търпи осъждане, няма дневен ред, няма пристрастия и
Коментари Харесай

Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги

Любовта не търпи наказание, няма дневен ред, няма пристрастия и фанатизъм. Любовта е обич без съответно определение. Тя отстранява границите, стените и задръжките. И то без изпитание. В връзките любовта изисква работа. Но това е предопределено да бъде равномерен танц на лекост и прелест. За страдание, когато танцът не е елементарен, връзката постоянно приключва пагубно. Точно в тези моменти някои дами питат: „ Какво се случи? “

Най-трудната част от раздялата обаче постоянно включва въпросите без отговор. И мълчанието, което наранява повече от думите.

Защо дамата си потегля от мъжа, който обича

 Тя се усеща сама

Една жена би трябвало да усеща, че има значение. Ако мъжът ѝ не е там, с цел да я поддържа, няма причина тя да продължи връзката. Жените са възпитатели и заради това, когато са във връзка, те концентрират цялото си създание върху мъжа, който обичат. Обратно, мъжете са склонни да се отделят бързо, когато се усещат комфортно (дори във връзка).

За жена, която се оправя със самотата да бъде с някой, който не участва прочувствено, шумът е пронизителен. Тя може да се разсъни един ден и да осъзнае, че не заслужава възприятието на безполезност, което продължава да се появява заради отбягването, което изпитва. Когато любовта и вниманието не са реципрочни, една жена ще разбере, че не е нужно да остава в тази връзка.

Не усеща почитание

Няма нищо по-нараняващо за една жена от чувството, че не присъствате изцяло, когато тя приказва. Една жена се трогва от думите. Тя би трябвало да усеща, че е разбрана, призната, уважавана и подкрепяна. Когато тя беседва с половинката си, това е, тъй като би трябвало да почувства връзка с него. Жените обичат простите актове на връзка в една връзка. За нея това другарство е синоним на обич.

Те към този момент не се усещат привлекателни

Мъжете са полови създания. Когато желаят да си легнат с теб, те са подготвени. Една жена, въпреки това, има потребност от фамилиарност. Тя може да жадува за любовна игра, която може да обезпечи чувството, че е изцяло мечтана от мъжа си. Рутината е целувката на гибелта. Една жена желае спонтанност – тя жадува да бъде сантиментална.

Има забележителна смяна в живота

Средната възраст удря всеки по друг метод. Повечето дами не се нуждаят от нова кола или първокласни облекла. В същото време те би трябвало да знаят, че са привлекателни и мечтани от своите мъже. Менопаузата стартира да се прокрадва в картината и това, което в миналото се понасяше елементарно, към този момент не е по този начин.

Животът се трансформира. Жените могат да изпитат компликация, изменяща живота им, като превъзмогване на рак или някакво друго заболяване, което служи като бутон за нулиране, който изтласква мъжете от живота им.

Жените не харесват някой, който е предвидим

Мъжете попадат в комфортни рутинни процедури. Колкото по-възрастни стават, толкоз по-малко желаят да вземат участие в нещо, което не е за тях. Ето за какво някои мъже минават през солидна рецесия на междинната възраст.

Жените имат потребност от инцидентни моменти. Те би трябвало да знаят, че имат значение. Дори дребна записка върху чаша за кафе е задоволителна, с цел да внесе благодарност в една връзка. Познаването не е нещо, което се усеща добре на междинна възраст. Чувства се скучно. За една жена мъжът не е приспособление. Той е приятел. Тя желае да усеща, че е същата за мъжа в живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР