Любовта на бабите не може да се сравни с нищо:

...
Любовта на бабите не може да се сравни с нищо:
Коментари Харесай

Любовта на бабите е най-безгранична!

Любовта на бабите не може да се съпостави с нищо: тя обича същински, чисто и откровено.

Китайска сентенция гласи: „ Най-съвършената обич е любовта на бабата към първия й внук “. И е мъчно да се спори с това. Разбира се, ние към този момент не си представяме облика на бабата както преди – на село пържи мекици, само че днешните баби също са доста обичани от децата.

Когато се роди първият внук, някои дами се замислят за наближаващата напреднала възраст. Но срещайки се с него за първи път, те схващат, че това е началото на нов, напълно друг живот. Тогава бабите схващат, че в живота им се е появила нова роля: те би трябвало да видят от близко живота на новото потомство.

Бабата е оня човек, който с цялата си обич и откровеност желае на внуците си цялото благополучие на света. Тя дава своята помощ безплатно и безрезервно.

Днешните баби са доста дейни: работят доста и имат разнообразни занимания, с изключение на домашен отговорности.

През този интервал, когато вашите деца също стават родители, връзките стават по-силни и по-доверчиви. Много дами означават, че с раждането на внуците им дъщерите им стават по-близки, майката и дъщерята стават другари.

Бабата има огромно значние за внучето, то усеща нейната обич и грижи от първите дни. Ето за какво родителите би трябвало да научат децата си на същата взаимна обич и поддръжка към бабата.

Бабите се пробват да бъдат образец за своите внуци, да споделят своя опит и житейски препоръки.

Ставайки баба, у една жена се пробуждат усеща на деликатност и отбрана. В същото време те не престават своя деен живот. Но намирането на време за връзка с внуците им е от първостепенно значение.

А вие какви усеща изпитахте, когато станахте баба?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР