Любовта има навика да пуска в действие редица жички, които

...
Любовта има навика да пуска в действие редица жички, които
Коментари Харесай

Киану Рийвс и Александра Грант на MOCA Gala - любов като от приказките

Любовта има навика да пуска в деяние редица жички, които въпреки да са невидими, свързват двама души, като основават техен личен свят. В този дух, няма по какъв начин да не ни направи усещане стилната, само че и по едно и също време оптимално естествена поява на и неговата другарка Александра Грант на разположение. Поводът е годишното събитие MOCA Gala в Лос Анджелис, което се провежда за набиране на средства за Музея на актуалното изкуство.

 Гроздан Караджов е подал оставката си 9 юни 2022 | Министърът на районното развиване и вицепремиер Гроздан Караджов е подал оставката си в Министерския...

А двойката можем да оприличим на деца, които в един миг се оглеждат със съучастническа обич в очите, а в различен се смеят доброволно. Двамата опровергаха слуховете, че са се разделили със размах, като се появиха по-влюбени отвсякога. Това е първата поява на 57-годишният Киану и 49-годишната му половинка на аления килим от 2019г., защото двамата държат да пазят любовта си по-далеч от любопитното око на света.

Рийвс и Грант се срещат през 2010г., като в началото са близки другари. Впоследствие тя илюстрира една от книгите му през 2011 година и нещата сред тях минават от другарската на прочувствената повърхност. През 2019 година се появяват дружно на ревюто на Yves Saint Laurent и публично афишират, че са двойка. И въпреки никой да не може да каже с акуратност от кой момент двамата са дружно, ние сме уверени, че пламъчето в очите им с днешна дата грее блестящо!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР