Любовта и забраната за публика в Мелбърн в следващите дни

...
Любовта и забраната за публика в Мелбърн в следващите дни
Коментари Харесай

Гришо купил подаръци за Свети Валентин

Любовта и възбраната за аудитория в Мелбърн в идващите дни бяха главните тематики по време на конференцията на Григор Димитров след триумфа му над Пабло Кареньо Буста в третия кръг на Australian Open. Българинът сподели, че е научил за протичащото се още преди мача и е бил наясно, че това може и да е последната му опция в шампионата да играе пред аудитория. 

„ Неочаквано е, само че към този момент нищо не може да ни изненада толкоз доста. Продължаваме да сме признателни по тази причина, че имаме шанса да играем тук. Чувстваме се и доста добре признати от локалните.

Няма да е същото без фенове, само че съм признателен за опцията, която имаме. Винаги е хубаво да има аудитория. Има доста неща, които не мога да управлявам. Фокусирам се върху тези неща, които зависят от мен. Надявам се след тези дни нещата да могат да се върнат към естественото, както бе в последните седмици ", съобщи българинът. 

Той още веднъж разяснява и мача с Пабло Кареньо Буста, който се отхвърли поради контузия.

" Началото беше доста значимо, изключително първите 4 гейма. Останах допустимо най-фокусиран. Условията бяха сложни, слънцето пречеше. Успях да изиграя доста непрекъснати геймове и мисля, че това оказа въздействие.

Намирам се в положително положение - физически и душевен. Днес не усетих нуждата да опитам да играя повече или нещо такова. Мисля, че направих вярно нещата, които трябваше ", изясни Гришо.

Димитров е удовлетворен, че идващият му мач ще бъде точно на Свети Валентин – празник, който самият той харесва. Григор даже разкри, че към този момент се е приготвил с подарък за 14 февруари. 

„ Винаги има обич. Вече съм купил подарък, доста съм удовлетворен от него. Харесва ми. Всички ние сме учредени на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че би трябвало да е Свети Валентин, с цел да направиш нещо особено за индивида до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, тъй че се надявам да имам прекрасен ден. Ще ни липсва публиката, тъй че всичко, което може да добави нещо позитивно, е хубаво “, приключи хасковлията. Плътно до звездата ни в Мелбърн е новото му гадже Лолита Османова. Тя е в ложата на Гришо, а за кадем преди мач постоянно го целува.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР