Любовта е велико чувство, но с него идват не по-малко

...
Любовта е велико чувство, но с него идват не по-малко
Коментари Харесай

Отмъщение по женски: Да минеш 49 пъти на червено с колата на бившия

Любовта е велико възприятие, само че с него идват не по-малко мощни страсти, една от които е любовното отчаяние. А то от своя страна задейства (в този съответен случай) поредност от други тъмни страни в човешкия темперамент, една от които е отмъщението. А женското възмездие може да е в действителност остроумно.

Доказва го случай, разиграл се в провинция Джъдзян. Сайтът Insider, базирайки се на китайския Global Times, оповестява за възмездие против някогашния, почтено за кино сюжет.

Жената, наречена единствено Лу, омайва мъж на име Чен, чиято задача е да наеме автомобил Audi от някогашния другар на Лу. След това Чен дава автомобила на различен мъж на име Жу. Той, дружно с повода за всичко това, употребява автомобила за двудневен маратон, чиято цел е една: осъществяване на пътни нарушавания. Лу и Жу минават на червен светофар общо 49 пъти до момента в който полицията не ги стопира, написа " Вести ".

Автомобилът е благосъстоятелност на Юан, който е имал взимане-даване с Лу, до момента в който не се стига до класическия житейски сюжет да избере друга жена. Този факт очевидно не се е харесал по никакъв начин на изоставената Лу, чийто демоничен проект е бил да натрупа големи финансови главоболия на някогашния си под формата на санкции за пътните нарушавания.

А каква е ролята на съучастника? Класическа в тази мелодрама: Жу е получил заричане, че след осъществяване на подлия проект ще се уреди със среща с Лу, по която очевидно си е падал.

Изданието не споделя какво ще е наказването, само че излиза наяве, че дамата е задържана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР