Любовта е такова чудо, че както днес се кълнеш във

...
Любовта е такова чудо, че както днес се кълнеш във
Коментари Харесай

Как да пристъпим към наранен след раздяла мъж

Любовта е такова знамение, че както през днешния ден се кълнеш във вечността, по този начин на следващия ден единствено за момент губиш всичко. Днес от ден на ден хора не стоят в нещастни връзки и са задоволително смели, с цел да се разделят и да търсят щастието си с други сътрудници. Оказалите се без сътрудник майки с дете изпитват доста компликации в търсене на нов, същото важи и за мъжете, въпреки при тях по-рядко децата да остават и те действително наподобяват по-откъснато от остарелия си живот. На този декор са напълно малко тези, които могат да кажат с чиста съвест: „ щастливо разведен/разделен с дете ”.

Напротив, по-често от връзките си излизаме огорчени, засегнати, недоверчиви и до момента в който към момента се опитваме да наредим отначало живота си, в който има и дете, потребността ни от обич и схващане е още по-силна. Такъв човек, жена и мъж са доста уязвими, само че до момента в който дамите по-успешно приказват за страстите си и от тях се чака да ги показват, мъжете се затварят и резервират контузията в себе си.

Предразсъдъци на тестване

Повечето дами и мъже, срещайки разграничен от дългогодишния си сътрудник човек, че и с дете, считат, че нещо не е било наред. Някакъв бездънен минус на характера или нетърпим табиет. Някакво отклоняване от нормалността на връзките. Това е първият фатализъм, който срещаме дружно с индивида. Можем да се освободим от него доста елементарно, стига да желаеме и да дадем късмет, да сме смели или просто привличането е толкоз мощно, че даже и не се замисляме към този момент.

Другият фатализъм е, че този човек безусловно търси заместващ другия родител сътрудник, който да му оказва помощ в развъждането на детето. В това има повече логичност, изключително в случай че детето е по-малко. Но и мъжете, както и дамите имат потребност от необвързващи връзки за забавление, даже и да имат към този момент деца, без значение от възрастта им. И това не приказва безусловно за невисок морал.

Поредният фатализъм е, че самостоятелен татко с дете няма да желае дете от вас и вие ще отглеждате непознато дете. Ако това не ви устройва, тъй като може и да е добре, в случай че го желаете, просто би трябвало да бъде изговорено на глас в моментът, когато връзките се задълбочат. И не се опасявайте, че ще го отблъснете, в случай че предизвиквате сходен диалог. Напротив, честността постоянно е преимущество при хора, които са страдали в любовта по някакъв метод.

Как да подходим към подобен мъж

На първо място – почтено. Честността в връзките се дефинира от персоналния морал, положителните хора просто не си играят игрички с хора, които са страдали в любовта. Не се правете на такава, каквато си мислите, че той чака да сте. Илюзиите са търпимо нещо в младостта, само че на зрелост са с изключение на уморителни, от време на време напряко пагубни.

Дайте си взаимно време, в случай че желаете обвързване. Понякога суматохата, че нямаме време, че сме пропилели живота си с някого, който към този момент не е до нас ни кара да вършим недомислени неща и да се обвързваме прекомерно преждевременно. Преминете през всички стъпки на любовта, тъй като възрастта и опита са ваш добър консултант – по този начин ще усетите, в случай че нещо стартира да куца.

Бъдете търпеливи. Не до безконечност и не непременно, само че търпението е положително начало за връзки с човек, който преди вас е имал различен значим човек в живота си. Ще има остарели привички, остарели модели за следване, наследени от предходната връзка подходи. Покажете по какъв начин желаете вие и толерантност, в случай че видите, че има предпочитание, въпреки съпроводено с компликации.

По отношение на децата

Това е най-силният и най-слабият пункт в връзките ви. От една страна – тях неизбежно ще ги има и е редно, от друга – те си имат майка и не е нужно вие да я замествате. Тоест ситуацията ви по отношение на детето е по средата сред майчинска грижа и другарска толерантност в света на таткото. Звучи комплицирано, само че би трябвало да имаме такава настройка, че детето също се стреми към нормалност и ще оказва помощ, стига да му посочите по какъв начин – да царува естетика сред вас. Защото това е детската естествена среда.

Враждебността на предходната жена може също да се окаже фактор. Не забравяйте, че и тя е претърпяла нещо, с което към момента се оправя и реакциите на вашето наличие може да са голяма гама – подправена безцеремонност до открита злост. Стремете се колкото може повече да се дистанцирате от нея, само че дръжте очите си отворени за възможни операции към детето или някогашния й мъж.

Струва ли си всичко това? След толкоз доста размишления, човек стартира да се пита – коства ли си цялата тази игра и всичките тези хора, които се постанова да приемете? Отговорът е любовта. Ако я има и е мощна, не би трябвало да си го задавате. Няма неприятно в това – това е цената на нашата почтеност по отношение на самите нас.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР