Любовницата на Стоян Алексиев Ивана Бобойчева окончателно напусна столицата, узна

...
Любовницата на Стоян Алексиев Ивана Бобойчева окончателно напусна столицата, узна
Коментари Харесай

Неприлично младата любовница на Стоян Алексиев избяга от столицата

Любовницата на Стоян Алексиев Ивана Бобойчева дефинитивно напусна столицата, разбра HotArena.

Актрисата сега работи в Кукления спектакъл в Стара Загора и към този момент не възнамерява да се връща в София, където остана да живее Алексиев. По всичко проличава, че връзките сред двамата към този момент не са толкоз бурни и завладяващи както преди. Самата Ивана прекарала лятото с няколко свои приятелки. Бобойчева и компанията й събирали загар в " Св. Св. Константин и Елена ", а обичаното занятие на Ивана било да си прави подводни фотоси. На фрагментите тя е очевидно щастлива и не наподобява да страда по звездата от " Откраднат живот ". 

Любовните си премеждия обаче тя излива в стихове. От известно време Бобойчева и нейна другарка имат страница в обществената мрежа, където разгласяват свои литературни творби, а всички стихове на Ивана са отдадени на любовта. В множеството от тях обаче се усещат носталгични нотки по към този момент отминалата пристрастеност. В едно от стихотворенията й препратката към Стоян Алексиев е повече от явна, защото лирическият воин, към който авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния артист. 

Тъжните любовни стихотворения на Ивана в допълнение укрепват подозренията, че със звездата от " Откраднат живот " към този момент са разграничени. Неговата брачна половинка Надежда също удостоверява препдоложенията. Презпоследните месеци, изключително по време на първата карантина, тя не спираше да разгласява фотоси с мъжа си и внучетата им и да показва фамилното им благополучие. По всичко наподобява, че Надежда дефинитивно е преглътнала пикантната история на мъжа си с Ивана. 

Не е загадка, че през 2017 година папараци издебнаха по какъв начин Алексиев бърка в панталоните на 44 години по-младата Ивана, а тя нежно го целува. Кадрите предизвикаха нечовечен скандал, а Алексиев съобщи, че двамата просто правели фотопроби за нов план, написа Галерия . Въпреки тази забежка обаче, той продължава да има постоянен брак. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР