Любовните драми във Фермата“ нямат край. След като разрева омъжената

...
Любовните драми във Фермата“ нямат край. След като разрева омъжената
Коментари Харесай

Любовните драми във Фермата нямат край: Пламен поиска прошка на Теодора, тя отказа

 Любовните драми във " Фермата “ нямат край. След като разрева омъжената Теодора с интимните си мечти, плейбоят Пламен внезапно сви перки й изиска амнистия от нея. Футболната брачна половинка се разстрои от кодирана записка, в която той й написа: " Целувам те по кривите палчета “ и се разплака с глас. Красавицата съобщи, че е " омърсена “ и се изплаши по какъв начин ще реагира на обстановката брачният партньор й, някогашният състезател на " Локо “ и " Берое “ Танко Дяков.

Разкаяният, неверният Пламен извика Теодора уединено и измоли амнистия. " Дължа ти огромно опрощение, позволих неточност. Съжалявам, че те сложих в тази обстановка, че злепоставих теб и фамилията ти. Понякога прескачам границите, а след това скърбя. Не знам дали ще успееш да ми простиш в миналото, само че се надявам. Чувствам огромна виновност “, съобщи той.

Нацупена, Теодора отхвърли да одобри обясненията му. " Няма по какъв начин да простя такова вмешателство в персоналния ми живот, такова неуважение на нормите и полезностите! Тези неенергично подхвърлени извинения потвърждават, че Пламен не осъзнава какъв брой доста егото му пречи в връзките “, съобщи тя и нахока влюбения участник, че е поднесъл извинението си единствено пред нея, само че не й пред останалите участници в риалитито, очевидци на сапунения им сериал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР