Любовната история на Дениз Хайрула и половинката ѝ Стоян ще

...
Любовната история на Дениз Хайрула и половинката ѝ Стоян ще
Коментари Харесай

Скрита лимонка: Дениз е с гаджето на Дебора от три години

Любовната история на Дениз Хайрула и половинката ѝ Стоян ще се окаже доста по-пикантна, в сравнение с чакахме. Плеймейтката, за която се знае, че е някогашна обичана на Христо Сираков, е с мъжа до себе си от цели три години и не е била свободна, когато е влизала в шоуто "Ергенът ".

Всъщност, Дениз до доста скоро настойчиво твърдеше, че към момента не е намерила индивида за себе си и е сама. Истината обаче е друга и е повече от необичайно по какъв начин Стоян е позволил тя да влезе в телевизионно шоу, в което да преследва различен мъж. А доказателството, че Дениз е с половинката си от три лета, бе персонално негов пост по случай рождения ѝ ден:

„ Това е трети твой рожден ден, от който сме дружно, ти ми даде всичко за мен, обичам те повече от всичко, бих дал живота си за теб. Обичам те “, написа Стоян Стоянов под кадър с Хайрула.

Инстаграм страницата му е цялостна със фотоси с Хайрула. Бизнесменът очевидно се гордее със завоеванието си и гордо го показва в обществените мрежи, като не крие дълбоките си усеща към плеймейтката. Изглежда, че Дениз обаче напълно не е толкоз прочувствено обвързана с него, защото не разяснява никаква информация за връзките им. Някои даже допускат, че двамата може би са в отворена връзка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР