Любовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки.

...
Любовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки.
Коментари Харесай

Елена Йончева въртяла любов с френски оператор

Любовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки. Заради публичността на връзката й със Сергей Станишев, останалите й сътрудници не са имали шанска да бъдат огрени от светлините на прожекторите.

Под секрет упрекнатата в пране на пари депутатка от Българска социалистическа партия ревностно пази случката си с френския оператор Стефан. Отношенията сред тях се зараждат в промеждутъка сред раздялата й със Сергей и срещата й с сегашния й сътрудник Пламен. Отношенията сред Елена и французина се зараждат около работата. В оня миг тя била твърдо срещу персоналния й живот да бъде на показ, само че той пуснал тяхна обща фотография, с цел да засвидетелства топлите си усеща. Потаен и мистериозен, за френския другар на Елена се знае малко. Когато Стефан схванал, че журналистката прави поредност материали за родината си, мигновено изискал да види България и пристигнал на посетители при нея.

За него тогава тя споделя многозначително: „ Моят оператор-французинът Стефан, е влюбен във всичко българско ". На въпрос дали е влюбен в нея тя дава отговор стратегически: „ Да, той в действителност е влюбен. Влюбен е в България “, само че по-късно връзката им става ясно, с помощта на нейни сътрудници. Каква е повода да се разделят не е ясна, написа „ Ретро “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР