Любовен триъгълник се заформи във Фермата, след като пилотът Петър

...
Любовен триъгълник се заформи във Фермата, след като пилотът Петър
Коментари Харесай

Любовен триъгълник във Фермата

Любовен триъгълник се заформи във Фермата, откакто водачът Петър и актрисата Даяна Ханджиева претърпяха нощес буйна латино вечеря с танци и летящи флуиди. Авиаторът завоюва вечерята като премия за добре свършената работа в стопанството. И изрично отхвърли да предложения досегашната си фаворитка Хепи Ванче. Избра Даяна, което провокира луда ревнивост в магьосника от Габрово Данчо.

След като останаха сами, Даяна и Петър поприказваха, след което актрисата сподели, че и се танцува и безусловно предложения Петър. От този миг до края на вечерта двата единствено се прегръщаха във вихъра на буйните танци. Докато актрисата въртеше ханш под звуците на горещите ритми, водачът я притискаше до тялото си, опипваше задните й елементи и драскаше лицето й с брадата си.

" Даяна е мой вид жена, извънредно красива и нежна. Видях в очите й искра, усетих химия. Накарах я да лети, тъй като съм добър капитан “, похвали се летецът след края на вечерта. Даяна също не спести комплиментите си за представянето му. „ В компанията на Петър се почувствах доста красива, женствена и занимателна. Хареса ми по какъв начин флиртува - ловко, ненатрапчиво, само че не плахо. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен “, съобщи предостатъчно Ханджиева, до момента в който влюбеният в нея магьосник Данчо се измъчваше от ревнивост надалеч от компанията й. Тази вечер се чака реакцията му. Снощи, с ясното схващане, че годеницата му Камелия го гледа, той намерено призна, че е влюбен в Даяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР