Любопитно Тънката талия на Ким Кардашиян предизвика коментари Риалити звездата

...
Любопитно Тънката талия на Ким Кардашиян предизвика коментари Риалити звездата
Коментари Харесай

Тънката талия на Ким Кардашиян предизвика коментари

Любопитно Тънката талия на Ким Кардашиян провокира мнения Риалити звездата още веднъж притегли погледите към себе си  Христо Боснев 10 май 2019, 06:06
азгодишната Мет церемония от дълго време мина, само че към момента има отзив от обилното събитие, което се организира обичайно в музея за изкуство в Ню Йорк.

По традиция на благотворителната демонстрация се събират средства за Института за костюми към музея. Преди бала звездите, които са поканени, дефилират по аления килим на музея в Ню Йорк, показвайки впечатляващи тоалети.

Риалити звездата Ким Кардашиян бе посетител на галата в компанията на своя брачен партньор Кание Уест. Останалите от клана Кардашиян също участваха на блестящото събитие.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ТОАЛЕТИ НА МЕТ ГАЛА
Най-щурите тоалети на стилните " Оскари " 2019 година  Лейди Гага беше звездата на тазгодишното издание на благотворителния бал на Музея на изкуството Метрополитън. По традиция на благотворителната демонстрация се събират средства за Института за костюми към музея. Преди бала звездите, които са поканени, дефилират по аления килим на музея в Ню Йорк, показвайки впечатляващи тоалети.
Кардашиян още веднъж притегли погледите към себе си.

Нейният тоалет бе дело на Тиери Мюглер и с помощта на творбата, Ким се озова в листа за най-добре облечени звезди на вечерта.

Роклята е въодушевена от актрисата София Лорен и нейната визия във кино лентата Boy on a Dolphin от 1957 година

pic.twitter.com/o4L4EsIcQt
— Kim Kardashian West (@KimKardashian) May 6, 2019
Основната концепция на роклята:

Ким да наподобява като че ли е излязла от океанските води и е отишла непосредствено на аления килим.

Макар стилните критици да означиха, че Кардашиян наподобява възхитително, някои консуматори в обществените мрежи разкритикуваха Ким, че наподобява нереалистично.

View this post on Instagram
Mugler Drip
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР