Любопитно Тъмни сделки бележат Пътят на честта“ Скъп диамант ще

...
Любопитно Тъмни сделки бележат Пътят на честта“ Скъп диамант ще
Коментари Харесай

Тъмни сделки бележат Пътят на честта“

Любопитно Тъмни покупко-продажби бележат „ Пътят на достойнството “ Скъп елмаз ще постави началото на нова сюжетна линия в идните епизоди на сериала  Александра Грамова 25 ноември 2019, 10:38
ази седмица в „ Пътят на достойнството “ влиза непредвиден бизнес сътрудник на Киро Християнина. В ролята на богатия бизнесмен Петко като гост-звезда ще се превъплъти Джуди Халваджиян. Киро Християнина още веднъж ще се показа за почтен търговец на диаманти и ще въвлече в следващата си скица фамилията на Петко, който обаче няма да стои безразличен в създалата се обстановка. Привидно договорката ще стартира добре, само че за феновете на сериала ще остане изненада чия орис ще бъде изменена от един доста безценен и хубав елмаз.

„ Обади ми се Зоран Петровски, един от режисьорите на сериала. Каза ми, че до момента в който четял сюжета, си представял мен в този съответен облик. Доста мислих дали да приема. Все отново аз не съм артист. Винаги съм бил от другата страна на камерата. И в действителност тъкмо поради това одобрих, с цел да усетя мястото на актьорите, да схвана по-добре това, което вършат. И несъмнено поради предизвикването. Не знам дали съм се справил, нямам самообладание да видя новите епизоди на сериала “, показа Джуди Халваджиян за първото си актьорско преобразяване.

От понеделник до сряда в 22 часа феновете на „ Пътят на достойнството “ ще станат очевидци на странни дейности на един от обичаните си герои от сюжетнта линия в София, който ще се окаже подложен сред живота и гибелта. С цел да защищити най-близките си хора, той ще опита да скрие необикновеното си държание и да резервира терзанията си в загадка, което може да се окаже съдбовно за живота му.

В престоящите епизоди на сериала ще бъде разкрито развиването на една от главните сюжетни линии – опитите на Бонка и Димитър да върнат Марти в Царево. Феновете на „ Пътят на достойнството “ ще схванат дали сигналът в обществените служби е задоволителен да се сбъдне желанието на Бонка или ще би трябвало да бъде фиктивен втори проект. Изходът от дейностите им обаче ще се окаже непредвиден и за двамата. Междувременно Кера ще открие неподозирано мощна поддръжка в създалата се обстановка от човек, на който от този миг нататък ще може постоянно да разчита за помощ.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Пътят на достойнството NOVA сериал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР