Любопитно С оригинални български продукции NOVA печели интереса на зрителите

...
Любопитно С оригинални български продукции NOVA печели интереса на зрителите
Коментари Харесай

С оригинални български продукции NOVA печели интереса на зрителите в активна възраст и през 2019 година

Любопитно С истински български продукции NOVA печели интереса на феновете в дейна възраст и през 2019 година Телевизията е водач в новините и настоящите излъчвания 7 януари 2020, 11:09  С истински български продукции NOVA печели интереса на феновете в дейна възраст и през 2019 година Източник: NOVA
рез 2019 година NOVA продължи да влага в качествено, ново и разнообразно програмно наличие, оставайки вярна на традицията да постанова нови трендове в българския ефирен ефир. С истински български продукции малкия екран печели интереса на феновете в дейна възраст (18-49 г.). Данните на самостоятелната интернационална пийпълметрична организация Nielsen Admosphere Bulgaria регистрират изрично преимущество за NOVA през миналата година, по отношение на bTV измежду тази аудиторна група - среднодневно 19%, а в праймтайм 9%.

Българските сериали остават значим акцент в портфолиото на NOVA. През 2019 година медията продуцира и излъчи пет премиерни сезона. Два от тях бяха на одобрения медицински сериал „ Откраднат живот “ (сезон 7: „ Любовта лекува “ и сезон 8: „ Кръвни връзки “). NOVA затвърди дълготрайния си ангажимент за поддръжка на българското филмопроизводство в разнообразни жанрове и с останалите три нови заглавия за българската аудитория. През пролетния сезон медията започва престъпната драма „ Дяволското гърло “ и престъпната комедия „ Господин Х и морето “. През есента драмата „ Пътят на достойнството “ също завоюва лоялна аудитория. Средният аудиторен дял на излъчените по NOVA премиерни български сериали през 2019 измежду феновете на възраст 18-49 година е 28,5, което съгласно данните е преимущество от 19% пред bTV по същото време.

Филмовото наличие доближава до милиони фенове посредством разнообразните благоприятни условия, които Нова Броудкастинг Груп дава. Всеки от петте сезона има постоянна публика и в онлайн платформите на медийната компания.

Освен с наложените хитови продукции, компанията зарадва феновете и с нови развлекателните излъчвания в праймтайм. За първи път в България бяха продуцирани форматите „ Маскираният артист “ и „ Игри на волята: България “, които предложиха нов тип занимания и привлякоха над 26% от зрителската публика в дейна възраст.

Освен в развлекателното наличие, NOVA е водач и в новинарския и информативен набор. Средният аудиторен дял измежду феновете в дейна възраст на всички новинарски излъчвания, предавани през годината, е 26,3% - с 5% по-висок от излъчванията на bTV.

Сутрешните блокове „ Здравей, България “ и „ Събуди се “ остават желани от аудиторията в дейна възраст, по отношение на наличието на bTV по същото време.

През 2019 година NOVA разшири наличието на настоящи излъчвания и проверяваща публицистика в програмата си. След като от есента на 2018 година феновете имат опция да се осведомят в делничните следобеди с „ Плюс минус. Коментарът след новините “, година по-късно „ Неделята на NOVA” се наложи в неделния предпраймтайм. Данните за зрителската публика в дейна възраст на Nielsen Admosphere Bulgaria удостоверяват, че общоприетите предавания на предаването във времевия период 16:55 – 19:00 са с по-висок дял от конкурентното предаване на bTV по същото време.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> От Европа до Африка, къде ще удари Иран <br>
От Европа до Африка, къде ще удари Иран
 <br> <strong> Ръсел Кроу </strong> не отиде на фамилията си
" />
Ръсел Кроу не отиде на "Златен глобус ", пази фамилията си
 <br> <strong> Никол Шерцингер </strong> и новото ѝ гадже с първа публична поява <br>
Никол Шерцингер и новото ѝ гадже с първа публична поява
 <br> <strong> Лейди Гага: </strong> Изнасилваха ме неведнъж <br>
Лейди Гага: Изнасилваха ме неведнъж
Последни  С истински български продукции NOVA печели интереса на феновете в дейна възраст и през 2019 година С истински български продукции NOVA печели интереса...  Toyota приготвя първообраз на град на бъдещето Toyota приготвя първообраз на град на бъдещето  Тълпите в Техеран Иран плаче за своя военачалник  Снимката е илюстративна Пропука се лед в Русия, пропаднаха коли  <p><b>Тайните</b>&nbsp;открития в космоса, за които научихме сега</p> Тайните открития в космоса, за които научихме в този момент  Кой е българинът, погубен в Гърция Кой е българинът, погубен в Гърция  Уайнстийн се яви в съда с проходилка, публично се разгласи за почтен Уайнстийн се яви в съда с проходилка, публично се...  Как наподобява светът на хората с хранителни разстройства Как наподобява светът на хората с хранителни разстройства  <p><span style= Анна Курникова показа видео с чаровните ѝ близнаци  <p>Шофьор стреля по деца поради снежни топки</p> Шофьор стреля по деца поради снежни топки  <p><strong>Рики Джървейс:</strong> Посещавали сте учебно заведение по-малко от <strong>Грета Тунберг</strong></p> Рики Джървейс: Посещавали сте учебно заведение по-малко от Грета...  Българка от огнения пъкъл в Австралия: Пожарите не престават Българка от огнения пъкъл в Австралия: Пожарите не престават  Ивица Дачич Дачич с поврат: Ще пазиме правата на малцинствата  <p>Станала е неточност, Съединени американски щати няма да се изтегля от Ирак</p> Станала е неточност, Съединени американски щати няма да се изтегля от Ирак  <p>И на Ивановден &ndash; жълт и оранжев код за рисково време</p> И на Ивановден – жълт и оранжев код за рисково...  <p><strong>7 дами над 50 година,</strong> които не се опасяват от изрязаното<strong> деколте</strong></p> 7 дами над 50 година, които не се опасяват от изрязаното...  <p>Volkswagen сподели R2-D2 на зарядните станции</p> Volkswagen сподели R2-D2 на зарядните станции  Растителното свинско месо на Impossible Foods Компания сътвори " невероятно " свинско месо  <p><strong>Дърмот Кенеди</strong> &ndash; това ли е новият<strong> Ед Шийран?</strong></p> Дърмот Кенеди – това ли е новият Ед Шийран?  Честит Ивановден! Кой още чества имен ден през днешния ден Честит Ивановден! Кой още чества имен ден през днешния ден Всичко от през днешния ден Виц на деня Всяка чаша ракия съкращавала живота с 10 минути... Смятах, смятах...излиза, че съм умрял в борбата при Дойран... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град Водещи вести  Тълпите в Техеран Иран плаче за военачалник Касем Солеймани, погубен от Съединени американски щати  Кой е българинът, погубен в Гърция Кой е българинът, погубен в Гърция  Българка от огнения пъкъл в Австралия: Пожарите не престават Българка от огнения пъкъл в Австралия: Пожарите не престават  <p>Шофьор стреля по деца поради снежни топки</p> Шофьор стреля по деца поради снежни топки  <p>Станала е неточност, Съединени американски щати няма да се изтегля от Ирак</p> Станала е неточност, Съединени американски щати няма да се изтегля от Ирак  <p><strong>Рики Джървейс:</strong> Посещавали сте учебно заведение по-малко от <strong>Грета Тунберг</strong></p> Рики Джървейс: Посещавали сте учебно заведение по-малко от Грета Тунберг  Уайнстийн се яви в съда с проходилка, публично се разгласи за почтен Уайнстийн се яви в съда с проходилка, публично се разгласи за почтен  <p><b>Тайните</b>&nbsp;открития в космоса, за които научихме сега</p> Екзопланета, близнак на Земята, и още секрети открития, за които научихме  <p><span style= Анна Курникова показа видео с чаровните ѝ близнаци  Снимката е илюстративна Пропука се лед в Русия, пропаднаха коли  Как наподобява светът на хората с хранителни разстройства Как наподобява светът на хората с хранителни разстройства  <p><strong>7 дами над 50 година,</strong> които не се опасяват от изрязаното<strong> деколте</strong></p> 7 дами над 50 година, които не се опасяват от изрязаното деколте  Toyota приготвя първообраз на град на бъдещето Toyota приготвя първообраз на град на бъдещето  Ивица Дачич Дачич с поврат: Ще пазиме правата на малцинствата  <p>И на Ивановден &ndash; жълт и оранжев код за рисково време</p> И на Ивановден – жълт и оранжев код за рисково време Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР