Любопитно Любимците на зрителите в Маскираният певец“ намаляха с още

...
Любопитно Любимците на зрителите в Маскираният певец“ намаляха с още
Коментари Харесай

Любимците на зрителите в Маскираният певец“ намаляха с още един

Любопитно Любимците на феновете в „ Маскираният артист “ понижиха с още един На полуфинала идната седмица ще отпаднат още двама 24 ноември 2019, 10:56  Любимците на феновете в „ Маскираният артист “ понижиха с още един Източник: Nova.bg
динадесетият епизод на „ Маскираният артист “ не донесе шанс на Ненчо Балабанов и той разкри дълго защитаваната загадка, че се крие под маската на Кукера. Въпреки че съумя ловко да се задържи в шоуто и да завоюва любовта на почитателите, нощес той смъкна тежкия кукерски костюм. Преди да разкрие самоличността си, Ненчо впечатли феновете, панелистите и посетител панелистите братя Аргирови със своя версия на песента L’italiano на Toto Cutugno.

Ненчо Балабанов е прочут на феновете освен с големия си гений на артист, превъплъщавал се в десетки облици, само че и с певческите си заложби, които блестящо открои на сцената на „ Маскираният артист “ не един път. Балабанов е взел участие и в различен формат на NOVA – „ Като две капки вода “ през 2015 година, когато бе определен за победител.

„ Искам да споделя, че има доста неща в това шоу, само че думата елементарно не е измежду тях. Благодаря на всички, които гласоподават за своя любим, без да са сигурни дали тъкмо той или тя се крие под маската. Интересното тук е, че всеки актьор в своята кариера се стреми да бъде различим, а тук е тъкмо противоположното. За това желая да поздравя моите сътрудници, които се оправиха ужасно, както и тези, които не престават “ - сподели Ненчо незабавно откакто смъкна маската на Кукера. „ Никой не знаеше, че вземам участие в това шоу. Имаше хора, които подозираха, само че на никого не съм споделил. Постоянно измислях оправдания. Дори брат ми, който е тук в публиката, и той не знаеше “ – добави артистът.
 Ненчо Балабанов
Повече за присъединяване на Ненчо Балабанов в шоуто феновете ще научат в понеделник, 25 ноември, когато той ще бъде извънреден посетител в утринния блок на NOVA „ Здравей, България “.

Финалът на „ Маскираният артист “ бързо наближава. Остава единствено още един епизод преди грандиозното събитие, на което ще разберем кой най-умело е съумял да скрие самоличността си и да остане до самия завършек на първия сезон на най-мистериозното шоу в България. На полуфинала предстоят още изненади и феновете ще станат очевидци на рухването на две маски по едно и също време. На сцената на формата остават да се борят Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът. Кои от тях ще разкрият самоличността си вземат решение единствено феновете. Не пропускайте „ Маскираният артист “ на 30 ноември от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните Фейсбук, Instagram и Tik Tok профили на „ Маскираният артист “.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Почитаме настойничката на майките. Имен ден честват... <br>
Почитаме настойничката на майките. Имен ден честват...
 <br> Призракът в Украйна, който преследва Кремъл <br>
Призракът в Украйна, който преследва Кремъл
 <br> <strong> Истината </strong> зад именитите песни на <strong> Queen </strong> <br>
Истината зад именитите песни на Queen
 Как да подобрим сигурността на iPhone Как да подобрим сигурността на iPhone Последни  Ненчо Балабанов Любимците на феновете в „ Маскираният артист “ понижиха с...  <p>Стряскащо:&nbsp;Между 1000 и 2000 по-малко бебета всяка година у нас&nbsp;&nbsp;</p> Стряскащо: Между 1000 и 2000 по-малко бебета всяка...  Украйна, аероплан MH17 Призракът в Украйна, който преследва Кремъл  Apple iPhone 11 Как да подобрим сигурността на iPhone  След локалните избори: Обсъждат по-високи такси и налози След локалните избори: Обсъждат по-високи такси и налози  <p><strong>Истината</strong> зад именитите песни на <strong>Queen</strong></p> Истината зад именитите песни на Queen  Облаци и дъжд в неделя, времето другата седмица Облаци и дъжд в неделя, времето другата седмица  <p>Почитаме настойничката на майките. Имен ден честват...</p> Почитаме настойничката на майките. Имен ден честват...  Караянчева: Симеонов може да бъде определен за зам-председател на Народното събрание Караянчева: Симеонов може да бъде определен за...  Немският коледен базар в София - вижте атмосферата Немският коледен базар в София - вижте атмосферата  Автономните коли ще вършат психопортрети на водачите Автономните коли ще вършат психопортрети на водачите  Март напусна Март напусна " Игри на волята: България "  Седма премия за Седма премия за " В кръг "  <p>Двойка се венча <strong>над облаците </strong>(СНИМКА)</p> Двойка се венча над облаците (СНИМКА)  Закъсали водачи поради снега, каква е обстановката Закъсали водачи поради снега, каква е обстановката  <p>Шпионин, детски публицист и <strong>изобретател</strong></p> Шпионин, детски публицист и откривател  Преустановено придвижване на Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция Преустановено придвижване на Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция  Продадени са 50 кг суджук с листерия и 45 кг пушена скумрия Продадени са 50 кг суджук с листерия и 45 кг пушена...  <p><strong>Жената Стрелец:</strong> енергична, занимателна, извънредно чаровна</p> Жената Стрелец: енергична, занимателна, извънредно чаровна  Корупция, газ, парите за защита - тематиките сред Борисов и Тръмп Корупция, газ, парите за защита - тематиките сред Борисов... Всичко от през днешния ден Виц на деня Уважаема редакция, много ни хареса новата кулинарна рецепта. Беше отлично прекарване. Само заменихме авокадото с варени картофи, а скаридите с пържена сланина с лук. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българска студентка впечатли в Италия с необикновен план  Примата, лебедът, недостижимата: Мая Плисецкая  Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране  „ Как по този начин си неработоспособен, пък не си в количка? “  Започват коледните пости. Ето какво би трябвало да знаем  Публикуваха цените на ТОЛ таксите Публикуваха цените на ТОЛ таксите Водещи вести  Облаци и дъжд в неделя, времето другата седмица Облаци и дъжд в неделя, времето другата седмица  След локалните избори: Обсъждат по-високи такси и налози След локалните избори: Обсъждат по-високи такси и налози  Закъсали водачи поради снега, каква е обстановката Закъсали водачи поради снега, каква е обстановката  Немският коледен базар в София - вижте атмосферата Немският коледен базар в София - вижте атмосферата  <p>Торнадо, наводнения, изключително състояние в Гърция</p> Торнадо във Франция, Италия се оправя с последствията, изключително състояние в Гърция  Крупен грабеж на магазин за бижута в София Крупен грабеж на магазин за бижута в София  Корупция, газ, парите за защита - тематиките сред Борисов и Тръмп Корупция, газ, парите за защита - тематиките сред Борисов и Тръмп  Ново обвиняване на Дрецун против България, реакция от Русия Ново обвиняване на Дрецун против България, реакция от Русия  <p>Стряскащо:&nbsp;Между 1000 и 2000 по-малко бебета всяка година у нас&nbsp;&nbsp;</p> Национален статистически институт: Между 1000 и 2000 по-малко бебета всяка година у нас  Караянчева: Симеонов може да бъде определен за зам-председател на Народното събрание Караянчева: Симеонов може да бъде определен за зам-председател на Народното събрание  Автономните коли ще вършат психопортрети на водачите Автономните коли ще вършат психопортрети на водачите  Март напусна Март напусна " Игри на волята: България "  Седма премия за Седма премия за " В кръг "  <p>Двойка се венча <strong>над облаците </strong>(СНИМКА)</p> Влюбени се венчаха на много ексцентрично място (СНИМКА)  <p>Шпионин, детски публицист и <strong>изобретател</strong></p> Шпионин, детски публицист и откривател - Роалд Дал  Преустановено придвижване на Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция Преустановено придвижване на Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция  Продадени са 50 кг суджук с листерия и 45 кг пушена скумрия Продадени са 50 кг суджук с листерия и 45 кг пушена скумрия Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР