Любопитно е как човек обикновено свързва романтичните си преживявания с

...
Любопитно е как човек обикновено свързва романтичните си преживявания с
Коментари Харесай

Топ 7 най-романтични места по света

Любопитно е по какъв начин човек нормално свързва сантименталните си прекарвания с някое особено място. Съществуват места по света, които постоянно ще асоциираме с сантиментални истории от предишното. От класиката Ромео и Жулиета във Верона до моста на въздишките във Венеция, въпреки да знаем, че " въздишките " в действителност принадлежат на минавали пандизчии и въздишали от тъга.

Представяме ви няколко места, на които романтиката се е настанила трайно и ще я осезаем, без значение дали сме сами или с половинка.

Тоскана, Италия

Едва ли има нещо по-романтично от бягството в хълмовете на Тоскана, само че тази вероятност става още по-примамлива в комбиниране с вино, създадено там.

Тук ще откриете едно от най-хубавите виновност в света – Кианти - италианското алено изсъхнало вино, известно в целия свят. Вълшебните залези над хълмове с кипариси и гастрономичените прекарвания са част от очарованието на района, в комбинацията с вино от международна класа ще ви накара да се замислите дали въобще да си тръгнете.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucca Pix - Tuscany, Italy (@luccapix)

Париж, Франция

Когато става дума за най-романтичните градове в света, френската столица постоянно е любимец. В нейна изгода са емблематичната Айфелова кула, цялостните с художници улици на Монмартър и несъмнено – най-голямото богатство Лувъра.

Струва си обаче да потърсите други по-малко известни туристически места. Musée de la Vie Romantique е музей, отдаден на Романтизма от 19-и век в изкуството, музиката и литературата, който разполага с загадка градина, до момента в който Musée Marmottan може да се похвали с най-голямата сбирка картини на Моне в света и е надалеч по-малко претъпкан от по-известните музеи. Колкото до нашата персонална визия за пътешестване в Париж - тя включва скитничество по улиците с обичан човек, с който да се изгубим щастливо в лабиринта от цялостни с кафенета, ресторанти и площади.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Истанбул, Турция

Красотата на актуален Истанбул примамва хората от епохи. Още император Константин Велики реалокира столицата на Римската империя там през 330 г.сл. Хр. А историята и романтиката датират от този момент.

Можете да разгледате именития Капалъ чарши и обичани забележителности като Синята джамия, Света София и двореца Топкапъ. Потопете се в предишното, като си извършите разходка до историческия регион Султанахмед.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от İstanbul (@istanbull.hayali)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР