Любопитен ден с много изпитания чака зодиите днес. Една от

...
Любопитен ден с много изпитания чака зодиите днес. Една от
Коментари Харесай

Една зодия пълни джобовете си с пари, друга се отдава на мързел

Любопитен ден с доста тествания чака зодиите през днешния ден. Една от тях ще удари джакпота – стартира нов бизнес, който ще и изпълни джобовете с пари. Друга обаче избира да се отдаде на сладостен мързел през уикенда, тъй като към този момент си е проработила заслуженото.

Какво още вещаят звездите през днешния ден – вижте хороскопа си, показан от „ Марица ”
-->
ОВЕН - Денят ще е удобен за другарство. Трябва ли да преговаряте с някого? Със сигурност ще съумеете. Новите познати бързо ще изпитат благосклонност към вас, а околните ще ви схващат идеално. Можете да вършиме дълготрайни проекти. Със сигурност ще има хора, които ще ви оказват помощ да ги реализирате.

ТЕЛЕЦ - По-добре не бързайте. Началото на деня е уместно за обсъждане на значими неща и правене на проекти, които ще може да реализирате в близко бъдеще. Информацията, получена през днешния ден, ще се окаже значима по-късно. Ще имате опция да научите нещо ново и потребно.

БЛИЗНАЦИ - Денят ще е претрупан и под напрежение. Едва ли ще е допустимо да се концентрирайте върху едно нещо. Най-вероятно би трябвало да решите няколко казуса едновременно. По-добре е да действате сами. Така ще можете да избегнете ненужна суетност и комплициране. Лесно ще се разбирате с близките.

РАК - Денят ще бъде въодушевяващ и забавен. Сутринта ще се почувстате уверени и подготвени за провокации. Ще ви отнеме доста сила, само че ще се справите чудесно с всичко, което предприемете. У дома може да има повече грижи от нормално, само че запазете успокоение.

ЛЪВ - Със сигурност ще има нови хрумвания и хора наоколо, които желаят да ви оказват помощ да ги осъществите. Денят е подобаващ за срещи с познати и разискване на работни въпроси. Избягвайте терзанията и паниките, изключително за дребни неща. Внимавайте с покупките, не е време за разсипничество.

ДЕВА - Благоприятен ден за започване на нов бизнес. Слушайте интуицията си. Тя несъмнено ще ви подскаже по какъв начин да стартирате. Деловите диалози ще бъдат сполучливи. Много от хората ще се вслушат в мнението ви. Вероятни са положителни вести, които ще засягат освен вас, само че и околните ви.

ВЕЗНИ - Чрез неизменност и непримиримост ще постигнете това, което преди е изглеждало невероятно. За ваша изненада, хора, с които не сте се разбирали, ще ви оказват помощ. Сега е момента да ги вдъхновите, да ги заинтригувате и да ги плените с концепциите си. Вероятни са необикновени запознанства.

СКОРПИОН - През първата половина на деня ще бъде мъчно да избегнете различия и разногласия, а те могат да зародят от всевъзможни дреболии. Няма да е елементарно да се споразумеете даже с най-близките си хора. Неуместно ще се припомнят остарели проблеми и ще е належащо доста самообладание, с цел да избегнете спор.

СТРЕЛЕЦ - Денят ще се развие добре, в случай че поемете самодейността. Седенето без работа е извънредно нежелателно - това ще скапе настроението. Много от вас ще се радват на общуването със остарели другари. Те сигурно ще предложат нещо забавно, ще ви поканят на забавно мероприятие.

КОЗИРОГ - Денят не е подобаващ за съществени и значими каузи. По-добре е да се занимавате с дребни въпроси и настоящи задания. Преди да се захванете с нещо ново, уверете се, че моментът е подобаващ за това, няма да се лутате и ще имате задоволително време да завършите започнатото.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще е потребен. Не пропускайте подобаващия миг да се заемете с нещо значимо. Звездите ще ви поддържат и ще постигнете отлични резултати. Ще се справите с това и с много изостанали задания. Ще бъде елементарно да се разбирате с хората и атмосферата към вас ще бъде приятна.

РИБИ - Спокоен и прелестен ден. Подходящ е да се върнете към остарели каузи и проекти, да извършите плануваното преди време. Можете да се концентрирайте и върху новите си хрумвания. Днес може да видите благоприятни условия, които не сте забелязвали преди. Опитайте да се възползвате от оптимално от тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР