Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй

...
Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй
Коментари Харесай

Ива Митева хвърли бомба! Искри между Каримански и Василев

Любомир Каримански ще заведе дело против вицепремиера Асен Василев, защото се усеща обиден от думите му, сподели Ива Митева от Има Такъв Народ.

„ Вчера в едно радио един вицепремиер си разреши да каже, че господин Каримански е поставил подписа си с под документ, с който са откраднати 1 милион лв. от чиновник на банката. Не може по този начин да се хвърля тиня върху хората. Не може с такава лекост това да се прави и по тази причина е правосъдната ни система. Надявам се тя да даде отговорите на всички въпроси “, означи Ива Митева пред bTV.

" Говорим за парламентаризъм, а в това време следим антипарламентаризъм, той е рисково за свободата.... Не считам, че е обикновено в един от съдружните сътрудници да е съсредоточена цялата фискална и парична система на България. Това не е добър знак ", разяснява депутатката от Има Такъв Народ пред БНР.

Според нея протичащото се в Народното събрание през последните дни демонстрира, че политическата система се е изхабила и има рецесия на политическите фрагменти: " Мисля, че към този момент е време да помислим и за нова изборна система ". 

Ива Митева посочи, че за правосъдната промяна е нужна работа с опозицията, с цел да бъде реализирано нужното болшинство.

За предлагането на „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия кандидатурите за шеф на Българска народна банка да бъдат оттеглени, Иве Митева разяснява, че това не е решение: " Ако създадем това, няма смисъл да бъдем повече в Народното събрание ".

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР