Любо Нейков върна в Би Ти Ви скандалния режисьор Димитър

...
Любо Нейков върна в Би Ти Ви скандалния режисьор Димитър
Коментари Харесай

Любо Нейков върна Митовски в Би Ти Ви

Любо Нейков върна в Би Ти Ви скандалния режисьор Димитър Митовски. Освен с някои от най-популярните бг сериали от предишното, той е прочут и с проблемите със чиновниците си, на които отхвърляше да заплаща възнаграждения. След като се разчу какъв брой е неточен като шеф, Митовски бе оставен с години отвън всевъзможни форми на изява в родните малките екрани. Сега обаче ще е режисьор на новото комедийно предаване на Би Ти Ви – „ Дъ Шоуто ” с Любо Нейков, което потегля от 2 май.
Според информацията, която е публикувана все още от Би Ти Ви, „ Дъ Шоуто ” ще бъде комедиен формат от нов за страната ни вид. Жанрът е подигравка, а шоуто щяло да включва „ скечове, достоверни облици и актьорски импровизации ”, се споделя в формалното известие на малкия екран. Както „ Уикенд ” към този момент писа, с изключение на Любо Нейков, в него ще се изявяват и някои от най-популярните лица от предшественика на „ Дъ Шоуто ” – „ Комиците ”. Това са Христо Гърбов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата. На сцената ще излиза и младата Рада Кайрякова, която участваше в последните излъчени до момента сезони на „ Комиците ”, както и Тончо Токмакчиев и Филип Аврамов. И в случай че тези имена от много време гравитират към Любо Нейков, то намесването на Димитър Митовски в плана е изненада за доста водещи.

Името на режисьора се свързва с някои от най-успешните телевизионни и и кинопроекти у нас. На него родният фен дължи комедията „ Мисия Лондон ” и сериалите „ Стъклен дом ”, „ Революция Z ” и „ Фамилията ”, които преди години върнаха тв публиката към българските сериали. Митовски е и продуцент на супер сполучливия престъпен екшън на Българска национална телевизия „ Под прикритие ”. Неговата популярност обаче внезапно увехна, когато се разчу какъв брой е неточен с заплащанията на хората, с които работи. Първа за това разтръби актрисата Искра Донова, която през днешния ден е доста известна с ролята си на Ива в сериала на Нова тв „ Братя ”, само че към оня миг необятната аудитория не я познаваше. Тя се оплака, че Митовски не й е платил за присъединяване в „ Революция Z ” и „ Фамилията ”. След като абсурдът беше раздухан в медиите, започнаха да изплуват и други злоупотреби на режисьора, който е и продуцент. Би Ти Ви спря плановете му през 2014 година

Няколко години по-късно от Нова тв оповестиха, че скандалният режисьор ще снима за тях сериал със заглавие „ Ускорение ”. Проектът щял да е интернационален – копродукция сред Франция, Италия, Съединени американски щати и родната телевизия. Сред актьорите щели да са Александър Сано, Мариан Вълев-Куката , американецът Джон Савидж и швейцарката Жули Ордон. Тази информация бе публикувана от малкия екран преди цели 4 години. Оттогава до момента там бяха създадени много бг сериали. „ Ускорение ” обаче още не е видял бял свят и към този момент никой не го чака.

Въпреки свадите към Митовски, Любо Нейков и Би Ти Ви му дават следващ късмет, канейки го в „ Дъ Шоуто ”. Имайки поради гения му като режисьор, потвърден в плановете, над които е работил до момента, се чака да се оправи с работата зад кадър. Екипът обаче се радва, че не е продуцент на шоуто. Това значи, че хората няма да чакат заплатите си от него. Ако трябваше той да им заплаща, евентуално доста от тях биха напуснали поради остарялата му скандална популярност на скъперник.

Новото предаване – „ Дъ Шоуто ”, потегля от 2 май и ще върви в делничните вечери. След като малкия екран популяризира информацията за старта му, се заприказва, че то може да измести „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Пред „ Уикенд ” обаче хора от кухнята разкриха, че това няма да се случи. „ Дъ Шоуто ” щяло да се излъчва преди Цитиридис, както в последните тв сезони се излъчваше и „ Комиците ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР