Любо Киров започна Турне 2023“ със зрелищно музикално шоу на

...
Любо Киров започна Турне 2023“ със зрелищно музикално шоу на
Коментари Харесай

Любо Киров започна турнето си със зрелищно шоу в Пловдив

Любо Киров стартира „ Турне 2023 “ със зрелищно музикално шоу на сцената на препълнения Античен спектакъл в Пловдив в сряда вечерта. Близо 3000 души пяха в един глас, танцуваха, претърпяха първия от поредицата огромни концерти в страната.

„ Восъчен воин “ – новото рок парче на най-продавания български поп реализатор, даде ударното начало на турнето. Публиката се наслаждения онлайн и на обичаните си „ Както преди “, „ Целуни ме “, „ Ако сме двама “, „ Мога “ – със специфичното присъединяване на Михаела Маринова, „ Усеща се мощ “ и други На сцената с Любо Киров още веднъж беше Голямата тайфа.

Емоцията от прекарването беше допълнена от специфични светлинни резултати, издигащи музикалното прекарване на последващо равнище.

Вторият от огромните концерти от „ Турне 2023 “ е довечера, още веднъж в Античния спектакъл, остават последни билети. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две следващи вечери в зала 1 на НДК.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен спектакъл, 2 август (разпродаден)

Пловдив, Античен спектакъл, 3 август

Бургас, Летен спектакъл, 10 август (разпродаден)

Варна, Летен спектакъл, 20 август (разпродаден)

Стара Загора, Летен спектакъл, 23 август (разпродаден)

Велико Търново, Летен спектакъл, 1 септември (разпродаден)

Русе, Летен спектакъл, 08 септември

София, зала 1 на НДК, 8 ноември

София, зала 1 на НДК, 9 ноември

„ Турне 2023 “ на Любо Киров е най-продаваното събитие все още в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim. Можете да купите билети - ето тук!

 

Пловдив, благодаря!
Posted by Lubo Kirov on Thursday, 3 August 2023
Годината стартира извънредно сполучливо за Любо Киров. Албумът му „ Целуни ме “ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та. Той беше един от огромните спечелили на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „ БГ албум “ и „ БГ реализатор “.

В края на март Любо Киров беше почетен с премия „ Икар “ в категория „ Атракционно и театрално изкуство “ за приноса му в музикално-сценичното изкуство. Той получи и оценката „ Златно перо “ за принос към българските просвета и изкуство. В началото на февруари песента му „ Усеща се мощ “ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална ранглиста БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Поредна година той още веднъж е в класацията на влиятелното списание Forbes „ Топ 70 на българските звезди “, което го сложи на най-предно място, като музикален реализатор.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР