Любо Киров разкри в ефира на Нова, че и той

...
Любо Киров разкри в ефира на Нова, че и той
Коментари Харесай

И Любо Киров преборил Ковид

Любо Киров разкри в ефира на Нова, че и той е прекарал ковид. Това се е случило напълно неотдавна. За благополучие е преболедувал болестта леко и към този момент тестванията му са негативни. Певецът разкрива, че е изпитал типичните леки признаци - загуба на усет и подушване. Той е безапелационен, че ще се имунизира, откакто мине задоволително време от боледуването му.

Любо Киров зарадва почитателите си с нова ария. Малко след премиерата на първия сингъл от идния си нов албум, артистът представи и видеото към " Целуни ме "  - халюцинационен роман за връзките сред двама души, където целувката е по едно и също време същински блян и изчезнал детайл. Клипът е по концепция и сюжет на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в основните функции влизат двама от най-талантливите млади български артисти - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят фенът да гадае кой от двамата е действителен и кой към този момент не съществува в живота на другия. Парчето е въодушевено от музиката на 90-те години.



Поради големия интерес към идния концерт на Любо Киров в Античен спектакъл Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден в границите на единствено 6 дни, обичаният български реализатор разгласи и дати за национално турне през юни и август. То ще започва в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще показа част от песните от идния си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си шлагери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР