Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите

...
Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите
Коментари Харесай

Любо Киров опасно близък с млад актьор

Любо Киров е станал съмнително непосредствен с един от най-талантливите ни млади артисти. Това е Боян Арсов, който преди две години взе " Икар " за най-хубава водеща мъжка роля, преборвайки номинирания в същата категория Владо Пенев. Момчето взе участие в последния клип на артиста – " Целуни ме ".

Младия Боян е станал причина менторът от " Гласът на България " да се раздели с дългогодишния си другар Мартин, настояват източници на столичен таблоид.

Талантливият музикант бил мощно впечатлен от Арсов, който в артистичните среди назовават " момчето-театър ". На своите 28 години той е постигнал изключителни триумфи в специалността си, за които доста от по-възрастните му сътрудници даже не смеят да мечтаят.
свързани новини1633на 21.10.2021
Освен, че е притежател на най-престижната премия за артистични изяви в страната ни, както и на няколко интернационалните оценки, той играе в Сатиричния спектакъл, спектакъл " Азарян " и на сцената на Софийската опера и балет в хитовите мюзикъли " Клетниците " и " Мамма миа ". Изявява се освен като артист, само че и като хореограф и костюмограф, работи и като помощник в НАТФИЗ.

Любо Киров, който е измежду най-успешните ни и начетени музиканти, бил искрено респектиран от качествата на младежа и откровено се възхищавал на интелекта, гения и отдадеността му в изкуството.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР