Любо Ганев няма да има конкуренция за поста президент на

...
Любо Ганев няма да има конкуренция за поста президент на
Коментари Харесай

Само Любо Ганев е кандидат за шеф на волейбола

Любо Ганев няма да има конкуренция за поста президент на българската федерация по волейбол, твърди Новспорт. Легендата от близкото минало към този момент е единственият претендент за поста на инж. Данчо Лазаров.

На 13 март в София ще се организира изборното заседание, на което би трябвало да стане ясно кой ще наследи Лазаров след 19 години отпред на централата. Според устава на БФВ всеки, който има искания за поста, би трябвало да ги предяви до един месец преди датата на изборите. Това значи, че крайната дата за подаване на документи е 13 февруари, четвъртък.

Към днешна дата Ганев е единственият, който е входирал своята кандидатура. Другият кандидат - Борислав Кьосев, си направи отказ още през декември м.г. и се отдръпна от битката. Все отново има вид до четвъртък да се появи нов претендент всред членовете на Управителния съвет.

Шефът на Левски Давид Давидов изрази разочарованието си от този процес на събитията пред “Тема Спорт ”. Той беше един от членовете на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Любо Ганев през ноември 2019 година.

“Може да прозвучи необичайно, само че ще е тъпо да няма различен претендент с изключение на Ганев. За българския волейбол е значимо да има полемика, да има борба на хрумвания. Това е пътят, който търсим и желаеме, тъй като единствено по този начин ще поносим развиване. Трябва да се приказва и проблемите да бъдат коментирани и показани, с цел да търсим метод да ги решаваме. Надявам се това да се промени в идващите дни, само че няма индикации ”, споделя Давидов, който смята, че е малко евентуално Лазаров да размишления и да потърси вид да остане отпред на централата.

“Случвало се е в предходни години и наши съидейници имат едно мислено, само че се колебая, почтено казано ”, приключва Давидов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР