Любимият на поколения българи актьор Георги Мамалев и колегите му

...
Любимият на поколения българи актьор Георги Мамалев и колегите му
Коментари Харесай

Мамалев: Всички политици се обявиха за победители, но гласуваха малко хора. Ако играя пред празна зала, няма да се хваля след това

Любимият на генерации българи артист Георги Мамалев и сътрудниците му от НЛО приготвят огромен концерт на 20 декември. В него ще вземат участие огромни имена от известното предаване, като ще бъде почетена и паметта на двама души, които към този момент не са сред живите - Велко Кънев и Чочо Попйорданов. " Много надарени хора бяха, работихме доста с тях, празнината, която остана, откакто те си отидоха, в действителност е доста огромна ", сподели той.

В предаването " Плюс Минус " Мамалев бе запитан от водещите и за оценка на политиците.

" Те може би не заслужават доста добре да се отнасят с тях, тъй като очакванията на хората към тях са доста огромни. Защото когато са огромни очакванията, даже едно малко отчаяние кара хората да се оттеглен. Забелязвате ли, че колкото и всички политици, всички партии в този момент да се хвалят, че са победили на тези избори, не виждаме и ние всички нещо доста рисково - че доста малко хора гласоподават. Това е най-страшното. Аз мога да се похваля, че съм играл ужасно зрелище, в случай че салонът е цялостен. Ако в салона са пристигнали да ме гледат и даже са били удовлетворени, само че са пристигнали 100 индивида вместо да дойдат 1000, аз нямам право да изляза пред вас във вашето предаване и да кажа: " Момчета, необикновен триумф. Разбих ги ". Така се получава. Хората очакват много повече от политиците. Аз мисля, че би трябвало младежи да дойдат в политиката. Това, което липсва в настоящия политически хайлайф, е млади, образовани, европейски мислещи хора, които в действителност могат по различен и по-модерен метод да водят нашата страна напред. Политикът доста се изтърква след няколко години. Той би трябвало да е доста интелигентен, доста квалифициран, доста съзнаващ придвижването на пластовете в обществото, с цел да може този човек да предлага нови и нови неща, които би трябвало да бъдат решени от политическата класа или от ръководещите, с цел да може народът да каже, че е удовлетворен от този политик ", разяснява той.

" В мен е заложено да откривам смешното. Това е най-голямата премия за мен - като ходя по улиците в София човек, който ме види, без значение на каква възраст, усмихне се и продължи. Дайте да се върнем на политиците. Кой от нашите като излезе на улицата умерено да върви и хората му се усмихват. Това поисквам на политика - да ръководи по този начин, че като го видят хората на улицата, да им се прииска да го прегърнат и да му се ухилен ", сподели Мамалев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР