Любимият на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо обяви, че продължава съдебните

...
Любимият на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо обяви, че продължава съдебните
Коментари Харесай

Влиза ли в затвора? Тачо на Жени даде горещ отговор

Любимият на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо разгласи, че продължава правосъдните борби и не мисли да влиза в пандиза.

Шефката на " Визаж " и нейният брачен партньор се заканиха да продължат правосъдната борба със своите съседи. Поводът е, че Манов е наказан на 3,6 години затвор за побой на съсед. Решението не е дефинитивно и Тачо има право да го апелира в 15-дневен период. Точно това ще се случи по думите на Стефан.
-->
" На първа инстанция бях оневинен и никой нищо не сподели за това. Сега се подвигна звук единствено тъй като решението не е в моя изгода. Продължаваме с трета инстанция. Нищо не е дефинитивно, в случай че беше, към този момент да съм в пандиза и да не говорите в този момент с мен. Няма какво друго да кажа, като се изключи че делото не е завършило ", разяснява пред " България Днес " Стефан Манов.

До делото се стигна, откакто на 18 април 2020 година Тачо налетя да бие съседа си Георги Василев, който му направил забележка, че от вкъщи на някогашната миска и мъжа й непрекъснато се чувала мощна музика, а купоните не спирали.

За да потушат побоя, на мястото идват три патрулки, извикана била и кола за спешна помощ.

Георги и приятелката му тогава подават тъжба против Тачо за побоя, а също и за мощния звук и нарушение на публичния ред. Мъжът на Жени пък прекара в ареста 24 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР