Любимецът на медиите Динко Вълев от Ямбол, описван като ловеца

...
Любимецът на медиите Динко Вълев от Ямбол, описван като ловеца
Коментари Харесай

Нов скандал взриви държавата! Динко обвини известен полицай в рекет: Нямало да имам проблеми ако…

Любимецът на медиите Динко Вълев от Ямбол, описван като „ ловеца на бежанци “ пусна свое видео в обществените мрежи, в което упреква зам.-директора на ОДМВР-Ямбол Атанас Атанасов в рекет.
Според Вълев Атанасов, първо като началник на „ Икономическа полиция “ в дирекцията, а и в този момент като зам.-директор го натискал да реалокира счетоводството на компаниите си във компания на неговата майка.
„ Преди години, когато беше пожарът на моята база, той ме дръпна и сподели: Виж, съществено момче си, знаеш, че моята майка и моят наследник имат счетоводна компания. Дай твоята компания да пристигна при нас. И няма да има никакви проблеми “, декларира Динко в триминутен клип, сниман в колата му, предава breaking.bg.
Ямболията твърди, че той е отказал на Атанасов с претекста, че е удовлетворен от своите счетоводители.
„ Той почерня целият и ми сподели: Ти ще видиш какво ще стане! Постоянно ми правеше инспекции, непрекъснато звънеше в Регионална инспекция за опазване на околната среда Стара Загора за желаят лицензите и да ми ги взимат. И издевателството не стопира “, оплаква се Вълев.
Според него преди 20 дни, когато бил по работа в полицията в Ямбол, Атанасов го поканил в кабинета си и му споделил: Тая компания няма ли да я местиш при нас?
Вълев отново му отказал.
Клипът се върти от към седмица в интернет, само че досега няма публично изказване от зам.-директора визиран в него Атанас Атанасов, нито опровергаване.
Няма и реакция на ОДМВР-Ямбол до какъв брой изказванията на Вълев са достоверни.
Динко имаше проблеми с полицията последно при започване на август, когато бе арестуван за 24 часа в ОДМВР-Бургас, тъй като атакува просяк-измамник пред хипермаркет в града. Вълев изкара едно денонощие в ареста, само че бе освободен без мярка. Малко преди този момент името му бе забъркано в различен скандал на автомагистрала „ Тракия “, откакто тир, благосъстоятелност на неговото сдружение “Бозав ” ЕООД, провокира злополука, рани четирима души и блокира придвижването за 14 часа. Проверка на „ Свободна Европа “ тогава удостовери, че техническият обзор на камиона е изминал, липсва му наложителната по закон застраховка „ Гражданска отговорност “ и има неплатени санкции.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР