Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември

...
Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември
Коментари Харесай

Голяма изненада! Кого вика Рачков за юбилея си

Любимецът на дребни и огромни Димитър Рачков на 18 септември ще означи 50-годишния си празник с огромен ваучър. Актьорът ще чества уместно половин вековния си рожден ден, на който той към този момент е поканил над 100 индивида, написа „ Галерия ”.

Първият и най-съществен другар е Зуека, само че още не е ясно дали ще успее да пристигна от Испания, където се реалокира да живее със фамилията си доскоро повече от година.

Последният огромен рожден ден, който Митко е чествал с доста другари, е 39-ият, когато бил поканил към 80 души, а пристигнали 110. Тогава, през 2011-а, голямата компания се събрала в арменското заведение на Хилда Казасян – там били единствено те, и се веселили до сутринта. Оттогава любимецът на феновете все чествал в стеснен фамилен кръг от 25 души, като нормално ги канел на вечеря. В последната година най-вече му липсвал Зуека, само че в този момент се надява, че ще може да го види и да го прегърне.

Двамата с него са прекосявали през всевъзможни обстановки и по думите му той е от хората, които „ не можеш да не обичаш “.

Със сигурност до него ще е и Анита, дамата, с която са компактно един до различен към този момент втора година след раздялата му с Мария Игнатова. Бившата плеймейтка съумя да го задържи учудващо дълго време и медиите непрестанно ги женят, само че това все не се случва. Всъщност артистът до момента не е подписвал с никоя от дамите си.

С първата - Христина, с която имат наследник Димитър Рачков-младши - към този момент 12-годишен, се раздели, откакто тя го размени с тогавашния му другар Евтим Милошев, и с втората – Мария Игнатова, която пък се омъжи предходната година за Ивайло-Нойзи Цветков. Сегашната му обичана Анита е с цели 26 години по-млада от него, само че както самият той споделя, е надраснала възрастта си.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР