Любимец на премиера Бойко Борисов ще участва в новия сезон

...
Любимец на премиера Бойко Борисов ще участва в новия сезон
Коментари Харесай

Любимец на премиера влиза във Фермата

Любимец на премиера Бойко Борисов ще взе участие в новия сезон на риалитито " Фермата " по bTV, заяви Хот Арена.

Любимото на премиера българско овчарско куче, което той от години развъжда и се пробва да разпространява, ще взе участие в новия сезон на предаването, което започва тази събота вечер.

Едрото четириного е потомък на първите опашати любимци на министър-председателя и ще пази преживните животни в аграрното риалити - близо 120 каракачански овце, блеещи из гората над село Железница. Всички те са благосъстоятелност на фермера Андрей, който се пробва да построи същинско  стопанство и да избави овцете като специфичен тип. През идващите три месеца участниците във „ Фермата “ ще работят крепко, с цел да му оказват помощ да трансформира фантазията си в действителност.

Породата на Бойко Борисов, която се отличава с растеж над междинния, солидност, устойчивост, гъвкава душeвност и борбен темперамент, към този момент бодро върти опашка към състезателите в риалити шоуто. Подобно куче прави компания и на Владимир Путин - Борисов го подари на съветския президент при визитата му у нас, а високият посетител даде на четириногия името Бъфи, написа " Марица ".  

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР