Любимата на поколения водеща на БНТ Радина Червенова напусна внезапно

...
Любимата на поколения водеща на БНТ Радина Червенова напусна внезапно
Коментари Харесай

Отмъщението на бившата: Радина натри носа на Коко с убийстве...

Любимата на генерации водеща на Българска национална телевизия Радина Червенова напусна ненадейно през 2018 година малкия екран майка. Първите догатки бяха, че е взела това решение поради свадите към мъжа ѝ Коко Каменаров, който бе уволнен от директорския пост поради шофиране в нетрезво положение и в стола му седна Емил Кошлуков.

Впоследствие се разбра, че в действителност подлото заболяване, което Радина пребори, я е принудило да приключи работа няколко години преди публично да се пенсионира, написа Лупа.

„ Не знаех, че това ще бъде последният ми ефир. Всъщност никой в студиото не знаеше. Може би по този начин е трябвало да стане, с цел да се върна някой ден “, споделя телевизионната звезда, намеквайки, че още веднъж е подготвена да изгрее на екрана.

Този път обаче новинарката мечтаела да води свое светско предаване и сега водела договаряния с малкия екран майка. Именно по тази причина Радина постоянно наминавала към постройката на „ Сан Стефано “ 29.

Тя бе диагностицирана и оперирана от рак на гърдата, само че съумя да надвие жестоката диагноза, без да се оплаква обществено за кошмара, през който минала. Шокът от заболяването съответства и с някои драми в персоналния ѝ живот. От година насам се приказва, че със брачна половинка ѝ Коко Каменаров, който тя назовава „ огромната ми обич “, са пред бракоразвод, написа hotnews.bg.

Те към този момент един път се разделиха поради аферата на Каменаров със сестрата близначка на Гергана Паси – Михаела, само че след това си дадоха втори късмет. От месец насам градската мълва гласи, че Коко отново е напуснал Червенова и се е събрал с любовницата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР