Любен Диловот ГЕРБ, Радостин Василев от Продължаваме промяната“ и Владислав

...
Любен Диловот ГЕРБ, Радостин Василев от Продължаваме промяната“ и Владислав
Коментари Харесай

Радостин Василев скочи на ГЕРБ, остро обвинение

Любен Диловот ГЕРБ, Радостин Василев от „ Продължаваме промяната “ и Владислав Панев от „ Демократична България “ се изправиха един против различен в ефира на bTV. Василев съобщи, че гласоподавателят е подложен пред цивилизационен избор.

" Конституционна рецесия няма да има и гласоподавателят би трябвало да избере дали да върне модела на ГЕРБ, който докара страната до рецесия ", сподели той.

Василев упрекна ГЕРБ в платен избор по време на локалните избори и че кметовете са саботирали „ Продължаваме промяната “. Той коментира и инфлацията. Според него Политическа партия са създали доста, с цел да компенсират и бизнеса, и жителите.

Любен Дилов опонира и съобщи, че кметовете не са купени, а че Политическа партия са им оповестили война. Той бе безапелационен, че в случай че Борисов е бил на власт - е нямало да има толкоз висока инфлация.

Според него точно тя е изяла добавките на „ Продължаваме промяната “. " Трябва ни парламент, който да сформира държавно управление, другояче ще сме в неуправляеми рецесии, към които се прибавя и конституционната “, съобщи Дилов. Той изясни, че превъзмогването на рецесиите е най-важното сега.

Владислав Панев регистрира какви са грешките в предходното ръководство. Според него една от главните е била неналичието на доверие в обединението. Той означи и че инфлацията на всички места е висока.

„ Бойко Борисов споделя непрекъснато, че в случай че е бил на власт - нямало да има толкоз висока инфлация, а тя на всички места е такава. У нас тя не е по-висока от средноевропейските равнища “, сподели Панев. Според него би трябвало да има ръководство близо до това, което е било преди предварителните избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР